bodovy system - jsem v šoku :-)

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 29.02.2008 do 06.03.2008, založil/a LiMaK - 742 forever
řadit dle data
08:24:58
06.03.2008
Reeaper
-> TG: nedivím se ti a beru to zpět v tvým případě.. bohužel, ae kolik je takovejch, že ´příště si dám bacha´..

Někdo jinej si řekne.. Tak body mi nevzali, pohodka, takže mi to příště taky projde a pak zase a zase a zase..pže mu prostě nezapíšou body.. bez respektu vůči PČR..
15:35:55
05.03.2008
TG
-> Reeaper: to bych takhle nerekl...kdybych mel byval neco uz v karte(rychlost,pasy,predj izdeni,cokoliv za dobu bodovyho systemu) tak by me pekne osolili, takze si myslim, ze to tak spatny neni a ja si dam priste sakra bacha...horko mi bylo poradny 10
12:29:05
05.03.2008
Reeaper
-> Reeaper: hmm, tama jezdím výjimečně..

-> TG: mno..nic osobního, ale podle toho jak píšeš.. takhle z nich určitě bude mít někdy někdo respekt.. 8
00:59:28
05.03.2008
LiMaK - 742 forever
-> Reeaper: mezi zuzanou a kolejema od 4ky....posledni rok tam meri casto,schovani za zastavkama autobusu, bo prej tam nejakej chytrak predjizdel hasice jak jeli k zasahu a skoncilo to bourackou....
15:28:56
04.03.2008
Reeaper
-> LiMaK: nahoď alespoň ulici 88 btw jsem klidnější, že i v Ostravě jsou normální lidi 2
20:57:41
03.03.2008
Bagrr- máma mele Emu
-> Rooney: díky... Ale co nemam jezdit jako prase...40 51
15:51:29
02.03.2008
Rooney - zrušená registrace
-> Bagrr: tak to potěší 8 , přeju hodně štěstí4
00:41:56
02.03.2008
Bagrr- máma mele Emu
Tak se fakt netěšim. Dneska mi doarzilo ouřední psaní pomocí ruk policie... Ještě že sem nebyl doma... Asi se poseru páč je to z dopravky a je dost reálně možný že sem už teď bez papírů:-(
00:35:09
02.03.2008
TG
Tak ja zazil neco podobneho ale primo s dopravni policii...jeli jsme s kamaradem s platakem pro auto a v hradci v noci za deste pred nami jela cervena octavka s foliema, docela nezajimavy auto....

po chvili jsme ji predjeli,bohuzel pres dve plny cary, ktery nebyly vubec videt v tom desti a tme :-( no jedeme dal, asi 70-80 pres mesto a najednou nas predjela ta stejna octavka a najednou ji sviti za oknem STOP a blika majak za zadnim sklem....super jsme si rikali..

tak se pan policajt ptal, co pry jsme vyvadei s tim predjizdenim a co nam rika rychlost ve meste apod...no priznali jsme barvu, co jsme mohli delat ze? a on najednou, ze se podiva do karty ridice a pokud nebudou dole zadny body a nic tam nebude, dostanem 1000kc blokovou pokutu a muzem jet...

po chvili stresu prisel, dal dva blocky popral stastnou cestu a jeli jsme dal....

mohlo to byt min za 2-3body a par tisic navic, jelikoz dve plny cary a rychlost neni zrovna zadarmo....
22:59:43
01.03.2008
Honza M
5 pěkný
21:06:18
29.02.2008
ken-lam
tak to je mega štěstí..většinou narazíš na opak..
09:49:34
29.02.2008
LiMaK - 742 forever
Prisel mi doporuceny dopis. po rozbaleni jsem si precetl, ze minuly rok, 15.3.2007 mi bylo mestskym radarem namereno prekroceni rychlosti. v 50tce jsem jel 67.... tak jsem si pripravil vsechny potrebne vymluvy jak se toho problemu zbavit, od paragrafu 68 az po cejchovani radaru.

Dneska rano jsem byl na magistratu vysvetlovat. Zadna fotka zezadu, ale ciste jasne a krasne hlavne barevna fotecka obliceje jak z obcanky....veskere podklady v poradku, cejchovany radar....byl jsem v pasti :-)

Uhodnete vysi pokuty? Prijemny pan mi uz v 7 rano uvaril kavu, podiskutovali jsme si o te ulici, ze ji pry taky zna, ze je tam 50 nesmysl...podival se do moji karty ridice, pochvalil me ze tam nemam zadny zaznam a ze prej jsem sikovny, tak ze pry pokuta 500,- bude dostacujici....Pet set korun ceskych.....na muj dotaz ohledne bodu mi rekl, ze mi zadne nedava, protoze nejsem hrisnik a ze je videt ze neprekracuju rychlost pravidelne 9 (najezdim tak 50tisic rocne a 50tkou jezdim jen kdyz dostanu defekt 4 ,mam skodovku o 11 cm sirsi a nizsi,s mnoha "nepovolenymi" upravami,vcetne nezapsanych litaku :-))

Navic prej i kdyby mi ty dva body dal, tak se stejne umazou za necely mesic, protoze to dovrsim rok bez prestupku.....2

kdyz to shrnu, tak prekroceni o 17 km/hod ==> uvarena kava, za 500,- a bez bodu. Jen diky memu prijemnemu vystupovani a tomu ze nemam zaznam....

SMEKAM KLOBOUK PRED TIM PANEM UREDNIKEM,je videt ze normalni lidi nevymreli a obcas se i na urade najde privetivy dedula :-) Zamerne neuvedu jeho jmeno, ale timto chci vzdat poctu jednomu ostravskemu urednikovi z 2. patra. Zaslouzi si ji.
Extreme Tyres