Help - Stk 1203 Lpg

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 29.10.2007 do 30.10.2007, založil/a carel
řadit dle data
11:33:27
30.10.2007
spartra
-> King: no nevím bez razítka jen tak vymontovat lpg, někde se to řešilo
09:21:18
30.10.2007
King
já myslím, že carla zajímá trošku něco jinýho, než legálnost majáku :)

-> carel: Možnost 1.

Líp zapátrat v okruhu známých a zasponzorovat polovirtuální STK4

Možnost 2 - Demontovat LPG z auta je práce na pár hodin, stejně tak jeho zpětná montáž. Ale nevím jak by čuměli na tu přílohu v TP (jestli jde vyndat ?)
23:46:41
29.10.2007
zdenekz
-> Matsoft: pokud má oprávnění tak jo,jinak jako soukromá osoba - bez nároku.Tady se jedná o opomenutí úřadů,pokud auto provozované pro soukromé účely,maják sundat a vyškrtnout z TP..Spíš záleží na jakýho vola narazí,my měli smůlu.
23:35:39
29.10.2007
Matsoft
-> zdenekz: majak pokud je v TP by mel byt OK. kamos ho ma a pohoda....
23:33:27
29.10.2007
zdenekz
-> carel: a s tím majákem budeš mít taky problem,pokud nebudeš na to mít zvláštní povolení.(osobní zkušenost).Nás kvůli tomu vyvalili a nakonec nás řešili ve správním řízení.Všechno pak dobře dopadlo,protože to byla chyba prodávající firmy ta ho měla odstranit,tak jsme to museli udělat my.Propadlé LPG,s tím si nikdo nebude pálit prsty.
23:10:15
29.10.2007
Matsoft
problem, toto ti nikdo neudela, protoze nemas platnou revizi LPG. a revizi neudelas kdyz mas propadlou bombu......
12:55:37
29.10.2007
carel
zdravim skodovkare , mame takovej problem :

mame "krasnou" ambulanci 1203 s LPG ( proslim) a potrebuju udelat STK ale nikdo koho znam, tak ji nechce delat "klasicky"(bez zbitecneho zkoumani+korunka do kapsy) jelikoz je tam LPG ktere je asi 4 roky prosle ... vyndavat ho nechci (a taky to neco stoji). Zprovoznit LPG stoji to hroznejch penez a taky mi to prijde ze je ho skoda (nova bomba a komplet renovace plynu + potvrzeni stoji nejakejch + -8000) to je moc pokud stim chceme vyrazit jen parkrat za rok .

Jinak technicky je vcelku ok , novy brzd trubicky , generalka motoru (1500 vymazana z TP) , relativne vyvarena (zadny diry zkrz) ale nicmoc lakovana , ma majak i v TP ( da se sundat ale nerad bych to delal ) ...

Takze dotaz zni , umel by nekdo ze zdejsich udelat na toto auto STK (o nalezitestech se dohodne soukrome , jsem z prahy , ale pokud by se jednalo o jednu cestu jsem ochoten prijet prakticky kamkoliv )

Predem dekuji za jakekoliv nabidky ci postrehy k vyreseni toho nesmyslneho legislatvniho problemu :)
Extreme Tyres