Prodej vozidla z Čech na Slovensko

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 28.08.2007 do 28.08.2007, založil/a Feliciemann
řadit dle data
19:32:43
28.08.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Feliciemann: ne, nepujde to takhle, papiry ti zustanou na krku a nezbavis se jich. Legalne to lze udelat, ale auto musi mit platne stk a emise. Pak pujdete do pojistovny, kde se vozidlo pojisti na dobu urcitou 1mesic, na jmeno a adresu noveho majitele. Pak pujdete udelat evidenční kontrolu, taky na jmeno noveho majitele. S platnou stk, a emisemi pujdete spolu oba na dopravku, kde se auto odhlasi na vyvoz a novy majitel dostane vyvozni znacky a doklady platne 1 mesic s kteryma pojede. Zaplatite tam 800kč. Tim padem je auto v čr legalne odhlaseno. Zapomel sem na to ze musite mit samozrejme sepsanou mezi sebou pravoplatni kupni smlouvu, tu budou krome jineho na dopravce taky pozadovat. Takze jestli to chces realizovat, musis nejdriv udelat novy stk a emise.4
19:27:34
28.08.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Nwkt: kdyby jen užovku 403
17:20:17
28.08.2007
Nwkt
-> Feliciemann: Dostane exportní značky. Na Slovensku to stejně nepřihlásí. Zeptej se Toma.T ten takhle kupoval užovku
17:18:21
28.08.2007
Feliciemann
A jak s tím pojede přes republiku, když nebude mít doklady? A on ty doklady nechce, jelikož to bude rozebírat a zbyly by mu na slovensku.
17:01:16
28.08.2007
Nwkt
Teď nevim jak je to s tou STK, ale ať si přijede, normálně sepíšete smlouvu a pudete na úřad, tam to na něj odhláší a zruší ti český doklady, lepší jak depozit, kterej je stejně jenom na rok
16:58:39
28.08.2007
Feliciemann
Máte někdo zkušenosti, jak toto co nejlevněji udělat?

Mám auto, plně pojízdné, ale bez STK a pojištění, na značkách a s doklady. Mám kupce na Slovensku, který si ho vezme na ND. Chce s ním dojet na Slovensko na mojich číslech a tam ho rozebrat. Čísla mi pošle zpátky. Jde to takhle? Papíry s číslama bych pak tady uložil do depozitu.
Extreme Tyres