-> DuriQ: zas tu meles cosi ine...ja mam na mysli ze ked je niekto v dialke a prebieha ta, alebo je proste dalej, alebo prsi, ty chces niekoho obehnut, tak sa ti moze stat ze ho nezaregistrujes, hlavne tie sede ci strieborne sracky ci co je to za farba, ktora je tak oblubena. len toto som mal na mysli. fakt sa mi raz stalo, ze pri odbocovani som nevidel auto co slo oproti mne

to co ty popisujes je zas o inom a davam ti vtom zapravdu
26 februara, pondelok, tohoto roku som siel na letisko do Budapesti, soferoval som z Roznavy do Blavy a potom po dialnici do Budapesti. Neviem ci si pametas, ale snezilo a prsalo. Na tej dialnici do Budapesti som bol vdacny kazdemu co svietil, hlavne ked som sa chystal obiehat. je sice pravda ze ma len malo aut obehlo, predsa len mondeo nieje shade, ale aj tak. som sa mohol viac sustrdit na kamiony pred sebou ako nestula podrobne skumat spetak ci nieco nejde. aj tu v sarajeve som preto rozmlatil auto, lebo som sa dlho pozeral do spetaka ci nieco nejde a auto predo mnou zastalo co som nezaregistroval vcas. takze toto je moj nazor a tiez mi ho nikto nevytlcie z hlavy