Jak se tesite?

prohledat
159 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 08.11.2006 do 05.12.2006, založil/a Matsoft
řadit dle data
09:50:21
20.11.2006
Jirik - zrušená registrace
-> Matsoft: Ty seš fakt guma....
09:47:45
20.11.2006
-> strucy 10.11.06 17:26:52: Tak v tom případě nevíš co píšeš, nebo nad klávesnicí chrápeš.

Tohle jsi napsal U-geenovi :

-> U-Geen: len tiež už má niečo odjazdené a chcelo by to určite niečo novšie a určite aj väčšie
09:23:39
20.11.2006
Matsoft
moje odpoved - poslana s priznakem velmi dulezite 4

Dobry den,

Vozidlo od nehoz jsou doklady fyzicky neexistuje a TP od nej bude pouzit na prestavbu. Po prestavbe to bude SKODA RAPID 130, rok vyroby (toho na ktereho pujdou papiry) je 1987, motor 742.13.

Doklady pouzite pro prestavbu jsou "vyplodem" nasich uredniku - RAPID 135, rok vyroby 1983, vyrobce SKODA BAZ, motor 781.135. Predpokladam ze k tomuto pretypovani doslo na zaklade predesle vymeny Garde karoserie za karoserii Rapid 130 a pouziti motoru 781.135. Zapsany rozmer pneu je (kupodivu) 165/80/13 ale na rafku 5"

Proto mne napada dalsi dotaz... JE MOZNO, KDYZ VOZIDLO MA V TP 781.135, ZACHOVAT MOZNOST ZASTAVBY TOHOTO MOTORU? "Downgrade" motoru je sice dle TZH legalni, ovsem pote auto neprojde EK (evidencni kontrolou) z duvodu nesouhlasejiciho, lec legalniho typu motoru.

Vzhledem k tomu, ze tento tyden pravdepodobne pojedu na prestavbovou TK, tak by melo jit vse zapsat do protokolu o prestavbe...

Dekuji za odpoved.

09:22:35
20.11.2006
Matsoft
-> sep: kvuli 4,5" rafku chtit fotku auta? blaaaaaaaaaazen.

09:14:23
20.11.2006
sep
-> Matsoft: :co přesně se Ti na tom nezdá?Mně to přijde jako naprosto standardní postup.
09:08:28
20.11.2006
Matsoft
-> Matsoft 09.11.06 10:09:25:

Vasina je vocas salalalala 8

Mam tu odpoved - zase perla - prectete si co pan Vasina potrebuje k zapsani pneu....

Dobrý den,

k posouzení Vaší žádosti ohledně použití pneu o rozměrech 165/80 R13 s ráfky 4,5x13 nám zašlete kopii celého TP konkrétního vozidla, foto VIN na karoserii, foto výrobního štítku, foto čísla a typu motoru a foto celého vozidla šikmo zepředu a šikmo zezadu. Všechny podklady mohou být i v čitelné elektronické podobě.

V žádném případě nelze dodatečně měnit v TP původního výrobce vozidla.

S pozdravem

Jiří Vašina

17:26:52
10.11.2006
strucy
-> Jirik: ja nemám toledo , a nikde som nenapísal že je malé , bývam doma a jasne je že radšej investovať do bývania než len do auta
13:29:54
10.11.2006
Matsoft
-> King: No ono posledni TZH nemusi ani byt Vasinuv vyplod. ale Vasina je tam nejvyssi, tak to musi bejt psany na nej.. navic posledni TZH podepisoval Radej.
13:28:28
10.11.2006
King
.....ještě mě napadá, že výraz "Vašina" ve spoustě příspěvků, je spíš personifikací příslušnýho odělení v MB resp. jeho "politiky" a z toho vzniká spousta nedorozumnění4 Čili on nemusí být nutně křivák, jenom se musí pod to halt podepsat :)
13:24:38
10.11.2006
King
Teda esi můžu něco podotknout :) .....Jeden extrém je dělat z Vašiny démona, druhej je dělat Vašinovi a Shade autowerke za každou cenu advokáta za "politiku" vůči starším autům4

Asi se stávám na starý kolena paranoikem, ale třeba "zákaz" maskovanej slůvkem "nedoporučujeme" ; 781čky (v minulosti bez problémů) do shade nebo obstrukce s alternativníma rozměrama pneu (v minulosti bez problémů) nebi zmiňovanej zákaz 2. přestavby... strašně se snažím, ale vždycky mi z toho vyjde pocit vyjádřitelnej jako "utahování šroubů". Navíc co jsem tak zaslech, tak "Vašinové" automobilek mají k přestavbám starších modelů aut poněkud liberálnější přístup - možná, že bláhově v "úpravci" vidí potenciálního kupce novýho auta, kterej se při rozhodovacím procesu bude řídit i přístupem automobilky k "veteránistům".

Ale jak říkám - to, že za mnou jezdí po ulici černá limuzína, ještě neznamená, že jsem paranoidní :c)
10:23:45
10.11.2006
aDAm
-> Jirik: na techle toledech se mi libil kufr...fakt parada kdyz se tam dalo secko nacpat co by jinde nevlezlo
09:28:09
10.11.2006
-> strucy: Tobě přijde Toledo malý ? 9

Strucino, kde bydlíš ? Páč auto není jediná věc, kam směřují investice...
22:53:46
09.11.2006
strucy
-> U-Geen: len tiež už má niečo odjazdené a chcelo by to určite niečo novšie a určite aj väčšie

22:22:46
09.11.2006
U-Geen
-> strucy: nj ja mam Toledo 1L a je to presne to co mi vyhovuje (resp nam)
21:18:59
09.11.2006
strucy
-> U-Geen: je malý ale dá sa zvyknuť na velké vozenie mám kamion 1 alebo potom SX4
18:59:15
09.11.2006
Pacisek
-> Labros: No a kastli stejne svaruje z dilu co se delaj jinde :) ja treba zrovna vcera delal nejaky drzaky na tyc rizeni ci co pro skodovku...
18:25:58
09.11.2006
Honza M
Já myslím že matsoft tady chtěl udělat diskuzi o tom co tam bude nového... Co nám zase zakážou! A né aby jste mu tady nadávali že jim píše píčoviny. Pan Vašina je za to placenej tak na emaily může odpovídat. Stejně tam vždycky skopíruje nějakou danou formulaci a víc se o to nezajímá. To co udělal u SEPa byla určitě vyjímka. Já taky dostávám denně dost emailů které mě vůbec nebaví číst a odpovídat na ně, ale musím. Takže jsme zvědaví co v novém TZH bude. Teda aspon já...

A koho to nezajímá ten at to nečte 4
18:00:04
09.11.2006
VeTeV
-> sep: presne tak -. ono vsechno ma svoji miru a bejt bombardovanej kdejakym hovnem kdyz ti preletne pres nos cosi a spatne se vychrapes tak to odsere vasina tak byjt v jeho kuzi doslova a do pismene na cele skodovacke podhoubi m.dam...
16:24:05
09.11.2006
sep
-> Jirik: :však proto jsem to tu napsal,když čtu srance typu "kuchnem Vašinu" a "co si ten blbec zase vymyslí",tak nevím jestli se všude dbalo na zákaz příbuzenských sňatků...

-> Adam Radimovič: :souhlas
16:20:27
09.11.2006
-> sep: Takhle to vidím taky. Taky třeba děláme práce a seč je děláme jak nejlíp umíme, jsou lidi, kterým to vadí a nejsou s tím spokojeni.

To co udělal pro tebe, toho bych si hodně vážil. 4
16:20:10
09.11.2006
aDAm
-> sep: sak jo je to normalni clovek a pokud ho nekdo nenasira dokola otazka zda muze tam dat to a to a proc nemuze to a neposila mu maily kazdy den jako matsoft tak se s nim da jednat, ostatne jako skoro s kazdym.

ale jakmile si pan Vasina pusti outlook da stahnout postu a najednou se na neho vyvali dvacet mailu od matsofta dalsich x od jineho joudy opet se stupidnima otazka tak jedine jej to nasere ;) a ja se nedivim
16:17:05
09.11.2006
sep
Když se tu do Vašiny tak obouváte( některé důvody mají s logikou společné asi tolik co hovno s pomerančem),v roce 2002 jsem mu psal mail,ohledně vyjádření výrobce k použití alternativních disků a pneu na moje auto,bohužel na místní dopravce nestačilo vyjádření v elektronické podobě,takže jsem poprosil o zaslání klasickou cestou.Bohužel v roce 84 nějaká paní či slečna udělala překlep v TP a on si toho všimnul,sám od sebe ve zlatých stránkách našel číslo na moji pevnou a zavolal mi aby jsme si to ujasnili,po deseti minutách hovoru byla věc objasněna a do dvou dnů jsem měl na stole písemné vyjádření automobilky,kdy jen blbé známky byly na tom dopise za 30 Kč.

PS:vyřizoval to Vašina,ale podepsaný tam byl ing. Jan Raděj
14:32:15
09.11.2006
Luukkyy
-> Labros: Jo jo!
14:12:00
09.11.2006
Labros
-> Luukkyy: to jste museli být hodně ožralí
14:09:19
09.11.2006
Luukkyy
-> Adam Radimovič: Tohle je eště ho*no, si vem že sem tuhle s kamarádkou řešil oddlužení rozvojových zemí 3
13:44:06
09.11.2006
VeTeV
ja se tesim - na jeziska
13:39:12
09.11.2006
Labros
pokud vím, tak škodovka samotná vyrábí jen karoserie a motory HTP a převodovky k nim, a zbytek vyrábí nejrůznější firmy všude možně po ČR a po Evropě..
13:10:27
09.11.2006
aDAm
ty vole ze vas to furt bavi? resit picoviny?

matsofte furt resis originalitu tak proc rejes do takovych picovin?

luukkyy resis dalsi kokotiny? proc by meli srat do vlastniho hnizda? pro ne je x let stara shade zybtecna pritez? a kdez prisel na to ze zrovna shade vyrabi vsechny ND na shade a ma z nich prachy? hodne dilu je doprodej a mraky dilu je druhovyroba z kterych ma skodovka kulove tak proc by to mela resit? mam takovy pocit ze oni skoncili s vyrobou nd nejakych 10-15 let po skonceni vyroby tehle aut a tim to pro ne hasne

fakt resite tu jen picoviny.
12:44:57
09.11.2006
Labros
-> Luukkyy: ale on ten chlápek v Jeseníku s 8000 čistýho opravdu vymění zadohrab za Fábii 1,2 HTP...

Možná ne s 8 čistýho ale s 10. Z toho už leasing 3000 měsíčně s ženou utáhnou.
12:38:07
09.11.2006
VeTeV
-> Luukkyy: tak vidis - vzij se de jeho pocitu - naprosto ho chapu kot kdyz mu tam kdejakej matej pise kdejakou blbost co ho napadne 3
12:34:25
09.11.2006
Luukkyy
-> VeTëV: Pochopitelně že ne 4
12:32:10
09.11.2006
VeTeV
-> Jirik: ednoznacne - neni nad to mit kus prkna na dverich - zvysuje to bezpecnost silnicniho provozu - a je to zamenenj dil - za dvere prohnile

-> Luukkyy: ale tak - ty budes ve skodovce jezdit do 50ti?
12:27:31
09.11.2006
-> VeTëV: Teď se zrovna chystám mu napsat, jestli si můžu polepit boky dřevěnou tapetou a na přední kapotu dát rohy z muflona, jako mají zazobaní farmáři z Texasu a Buffala. 1

Myslíš, že to projde ? 3
12:26:23
09.11.2006
Luukkyy
-> Gryzly: Poslední použitelný Simply Clever je Felicie. Fábie není v žádné kategorii konkurenceschopná a jediný důvod, proč si ji lidi kupujou, je že je to Škodovka.

Na ty obyčejné lidi, jak o nich píšeš, zase útočí Svět Motorů s kreštestama a můj oblíbený pan Rýdl s pojízdnejma rakvema. Mlaďochy likviduje Vašina.... Automobilka se snaží dostat zadohraby ze silnic, ale tím si sere do vlastního hnízda, představa, že je nahrádí Fóbie a Vochcávky je sci fi. Stačí se jen podivat, co si lidi z Virtu kupujou na ježdění ( U-GEEN, Jirik, Samantus atd.)4
12:21:58
09.11.2006
VeTeV
-> Jirik: tak půroto rikam - zbytecne halo por nic za nic

ted rozvijime s lajosem debatu an tema - lopata jako nahradni dil vhodny za podlahu skody 120 asi napiseme vasinovi 3
12:20:54
09.11.2006
VeTeV
-> Luukkyy: no ale myslim ze nejakej clovek ajko majkl jim je presne u rite - a ruku na srdce videt todle vasina tak just napise zakaz zakaz zakaz - je to tezky, ale vam se to libi, al ena aute spousta veci nema co delat...

proste nechapu nac stale pichat do vosiho hnizda - je to k necemu? prinese to nejaky zlepseni stavajiciho stavu?

obavam se ze spise naopak

a jak pise gryzly - pro bezneho motoristu tydle lejstra stejne nejsou - takze nechapu oc jde - ja jako vyznavac originalniho stavu nemam problem vicemen s nicim - a lita kola nemam v technicaku? - a co - policajti se podivaj na veci tipu pekne udrzovane auto a nechaj te bejt...

12:18:54
09.11.2006
Já to fakt nechápu....

Kdybych měl neustále číst emajly od Matsofta, tak si nejspíš najmu Ukrajince, protože jejich cena by byla nižší, než cena mých vyteklých nervů.

Myslíte si, že z těch emajlů, co jim tam někteří neustále píšou, že si z nich dělaj prdel ? 1 1
12:17:05
09.11.2006
Luukkyy
-> VeTëV: Standartní marže bývá 10 až 20 procent.

Babičky ubejvaj zdatně, to jo - ale furt je to významná cílová skupina a koukat na ně jako na odpad je blbost. Až tu bude nejčastěji vyplácená mzda 10 000 Euro, tak budou Škůdkama jezdit akorát lidi jako Majkl nebo Kubina. Než ale ta kýžená chvíle nastane, měla by se automobilka řídit potřebama trhu a né nějakýma halucinacema, jak chlápek v Jeseníku s 8000 čistýho vymění zadohrab za Fábii 1,2 HTP4
11:54:22
09.11.2006
Gryzly
-> Luukkyy: už to tady někdo psal. každý sešrtovaný auto = jedno nový prodaný. Nějaká socka nechá sešrotovat svoji ohnilou Š100 a koupí si Š120. člověk terý prodal Š120 si koupí Felicii a člověk terý tu felicii prodal si koupí jetou Fábii. a ten člověk co prodal Ojetou Fábii si kopí novou Vochcávku.

Samozřejmě někde v tomto řetězci to mohlo uhnout směrem od značky Škoda.

Mě spíš napadla jiná věc. Proti komu to je to TZH. Obyčejnej člověk kterej jezdí svojí šáde, tak o žádným takovým lejstru neví, když ojede svoje 165/80 R13 tak si koupí nové ani ho nenapadne na auto si dávat nějaké 15". motory taky měnit nebude protože mu to stačí na to jeho ježdění a kdyby chtěl něco lepšího tak si koupí formana. Podle mě jsou takováto omezení jan proti lidem jako jsme my. kteří mají zadohraby rádi, upravují je dávají lepší motory a podobně. ale lidi s věkem na 40 mají takové auto jen na ježdění a určitě kdyby chtěli cokoliv lepšího tak i popruměrného platu se dá našetřit 20 000,- na Favorita. s větším kufrem a silnějším motorem.
11:42:24
09.11.2006
VeTeV
-> Luukkyy: tak ona vyroba taky neco stoji - a ruku na srdce udrzovat tydl eplechy donekonecna nejde...

ubejvaj - uz jich pul mega neni 3
11:41:10
09.11.2006
Luukkyy
-> havlik: Pokud vím, tak tam vede oddělení Typové zkoušky a technické předpisy, patenty, licence a ochranné známky. To je podle mě zaměstnanec s rozhodující pravomocí, minimálně management Škoda ( pochybuju, že tohle řeší koncern ), rozhoduje na základě Jeho doporučení. Jinými slovy, zasedá ředitelstvo, řeší se nové technické směrnice a co tam Vašina přinese, pod to se Helmuti podepíšou. To jesli se smí nebo nesmí dát vlečka na stovku není strategické rozhodnutí, které by řešil topmenežment. -> VeTëV: Neříkám, že 120 je perfektní auto.3 Pokud vím, tak cílem automobilky je vydělat peníze. Řidiči stodvacítek nejsou většinou cílovou skupinou pro Fóbii nebo Růmstra prostě proto, že těch 300 kilokorun na auto nemají. Já jako automobilka se na ně buď vyseru, házím jim klacky pod nohy a nakonec je spolu s PČR a Světem motorů dobuzeruju k tomu, že si koupí dvacet let starou Sierru. Tím docílí toho, že

a) zákazník si nekoupil novou Škodovku

b) Zákazník si nekoupí díly na starou Škodovku

c) Ze zákazníka mám hovno

V ČR je cca 400 tisíc zadohrabů ( oficielně půl mega, ale známe to) Pokud by polovina majitelů nakoupila za rok originální díly za 500 měsíčně, máš to nějakých 100 mega ročně obrat. Automobilka je patrně nepotřebuje, narozdíl takových lůzrů jako třeba GM.

4
11:16:25
09.11.2006
VeTeV
VASINA - nepritel no. 1 - fakt se bavim 2

co ho nekde ritualne popravit ?

myslite, ze kdyby tam byl treba pan Kokoska, ze se neco zmeni?

11:14:31
09.11.2006
Gryzly
-> Matsoft: když ti změní výrobce na BAZ tak jsi v háji, protože BAZ je už srovnanej se zemí a stojí na tom místě fabrika VW. takže ti už jakoukoliv změnu výrobce BAZ nepovolí.
11:14:29
09.11.2006
Vojtik
když jsem psal Vašinovi já, tak mi naprosto neodborně odpověděla nějaká zřejmě jeho sekretářka8
11:12:30
09.11.2006
VeTeV
-> Luukkyy: jako sice nejrozsirenejsi, ale zel automobilka zmenila vlastnika, naladila s ena jinou vlnu, vnimani skodovka yjako spotrebaka se posunulo nekam jinam - je to holt tak...

a pri vsi ucte ke skode 120 - je to fenomen jak v pozitivnim tak negativnim slova smyslu

nenamlouvam si, ze tendle skopek je nejakym zazrakem techniky a nereju do nekoho jen pro to, abych se ubezpecil ze to skutecne nejde a a pk o tom diskutoval na foru jakej je ten pan debil...

holt je takova realita a s tim nic nenadelas
11:12:27
09.11.2006
havlik
-> Luukkyy: respektive skáče tak jak fabrika píská
11:12:12
09.11.2006
havlik
-> Luukkyy: já si jen myslim že zase až tak moc do toho kecat nemůže toť vše
11:11:15
09.11.2006
Luukkyy
-> havlik: Tak říkáš že ten gentleman fakticky o ničem nerozhuduje, takže asi budeš vědět, co tam má za funkci4
11:05:24
09.11.2006
havlik
-> Luukkyy: co já vim? já sem po tom pánovi nikdá nic nechtěl a pochybuju že někdy chtít budu
11:04:28
09.11.2006
Luukkyy
-> VeTëV: A proč je pro ně nejrozšířenější auto v ČR spíš závažím? To jako ty starý Škodovky nepotřebujou díly?Například v USA automobilky vyrábějí VEŠKERÉ náhradní díly na všechny své modely. Chceš li něco na předválečnou káru, objednáš a fabrika ti dodá originální díl. Ale tam platí, že náš zákazník, náš pán....

-> havlik: A Vašina je v Boleslavi co? Recepční? Není tam náhodou menedžr s rozhodující pravomocí?
Extreme Tyres