Ekolikvidace bez motoru a převodovky

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 04.07.2010 do 06.07.2010, založil/a AZmotor
řadit dle data
22:38:03
06.07.2010
George88
já jsem odvezl "auto" bez kapot, dveří, střechy, skel, obou čel, komplet bez vnitřku, bez obou náprav, bez mot a přev. atd(v podtatě jen skelet) a ještě k tomu s vyřezaným VINkem, který sem měl hozený v kufru s jinýho auta a bez problému mi vystavily papír(trvalo to týden). vše ZDARMA
22:26:02
06.07.2010
shrekzv
to je riadne svinstvo...unas davali za komplet auto 33e a ked nebolo komplet tak sme len podpisali ze sme peniaze prevzali ale ziadne sme nedostali.....cize zarobilo srotovisko.....ale doplacat....
21:12:54
06.07.2010
aceboss
-> AZmotor: U mě stačí když bude v autě(ve vnitř místo sedaček) hozen nějaký motor a nějaká převodovka víc se neřeší.........6
08:30:45
06.07.2010
upír 130
to je pravda.. někde se platí někde ne.. záleží co je to za auto.když to bude schnilá ouža tak někde budou rádi že to auto jim přijde pod ruce rozdělaný a nemaj stím praci protože by ztoho stejně nic neprodali.. ale pokud je to auto ještě prodejný na díly tak mají většinou řeči a chtěj si to napočítat, když tam něco chybí..
22:07:01
05.07.2010
Honzik105S
tak někde se platí ze nekompletní auto někde ne...
21:50:08
05.07.2010
Quest
-> Tomaso435: Vítej v České Republice.
21:42:42
05.07.2010
upír 130
Ty likvidace jsou založený natom, aby se dovezlo komplet auto který se zlikviduje a nezbývali z něj díly lidem na opravu dalších aut.. chtěj to dostat ze silnic.. nic víc.. a když si ztoho něco vezmu tak si to napočítaj jako kdybych si to od nich zpětně koupil, protože většinou to je spojený s vrakovištěm a myslím že oficielně na to ani nemají právo.. já osobně jsem vždy nějaký drobnosti, kterých si nevšimnou oddělal.. věci jako motor, převodovka, náprava byly chyceny dvěma šrouby a byly to šroty, jen je práce stím to sehnat.. převodovka jen s obalem.. motor s vylítlou ojnicí, který jsem hodil dozadu na sedačky stím že se měl delat a sešlo z toho, a nápravu schnilou z nějaký užovky chycenou na dvou šroubech.. sotva to tam na laně dojelo3 3
21:26:38
05.07.2010
1560 - zrušená registrace
-> LiMaK - 742 forever:

Podvod jako podvod. Podvod ze strany státu za to, že musíš platit za něco, co si chceš nechat, podvot z tvé strany, že nahlásíš kradené auto.
21:22:20
05.07.2010
LiMaK - 742 forever
-> AZmotor:

-->auto rozebrat na díly, ty schovat pekne pod strechu. kastli rozrezat na kousicky a odvezt do srotaku.

po mesici jit na benga a nahlasit kradez automobilu, ktery ti stal pred barakem, s prazdnym kolem a asi tmavočeši....

cajti zablokuji značky v registru, po mesici vydaji papir ze jako pachatel neznamy(jako vzdy) a ze pry patrani dal pokracuje... s tim papirem auto odhlasis na pojistovne. vse je legalni a jednoduche. za kradene auto prece majitel nezodpovida, že?! auto sice zustane v registru jeste dalsich 10 let, ale jako tzv. spící (kdyby se nahodou naslo, aby se dalo zpet prihlasit). ale prakticky uz ty jako majitel s nim nemas nic spolecneho..

No a ted na zaver... naprostej souhlas s:

Tomaso435 04.07.10 14:43:24 napsal:

panebože dyt je to kravina… platit za něco co je moje a nechci se toho

vzdát.....

budu platit za věci z auta který sem si už jednou koupil a řádně zaplatil

a který si nechávám? kde to sme proboha…

… nic jim nedám,až se auto odhlásí, tal leda jako využití pro jiné

učeli a tečka,,,

s timhle tím se nebudu vubec zabjevat. auto si rozeberu na díly shnilotiny

rozřežu a zavezu do sběrny, a s nějakou EKO likvidací se vubec nebudu

zabejvat.........

Taky me sere, že to co je moje, a normalne si to chci nechat, tak mam za SVOU prevodovku nekomu platit. Smysl sice je asi takovy, ze jako ekolikvidace je zadarmo v pripade, ze oni si to rozprodaji na díly, které jim tam asi budou chybet, kdyz si je vytahnu, ale tim vlastne porusuji zakon ONI, neb ekolikvidace slouzi ne k rozprodeji dilu, ale k ekolikvidaci. Ekolikvidacky ze zakona nejsou vrakoviste, ikdyz si to mnozi podnikatele pletou.

PROTO: nebudu nikomu platit za SVOJI prevodovku, radeji vysedim tu hodinu pri psani zapisu o kradezi na nejbližší služebně. ASI TAK
upraveno 1x, naposled 05.07.2010 21:23:32
18:07:04
04.07.2010
AZmotor
-> Tomaso435: taky bych to tak řešil ale nemám na to čas a ani chuť...
18:01:53
04.07.2010
AZmotor
takže sem to vyřešil tak že sem tam hodil ač nerad starou funkční omytou převodovku a původní motor v kterém byla jediná cená věc mpi vačka na malém uložení, až to rozdělají tak se asi budou divit kde zůstal setrvačník a proč hlava drží na dvou šroubech.... 1 zbytek náházený do kufru, takže z toho je komplet auto..
15:14:17
04.07.2010
petr s
Jde hodit do auta starý blok a obal převodovky
14:43:24
04.07.2010
Tomaso435
panebože dyt je to kravina.... platit za něco co je moje a nechci se toho vzdát.....

budu platit za věci z auta který sem si už jednou koupil a řádně zaplatil a který si nechávám? kde to sme proboha....

.... nic jim nedám,až se auto odhlásí, tal leda jako využití pro jiné učeli a tečka,,,

s timhle tím se nebudu vubec zabjevat. auto si rozeberu na díly shnilotiny rozřežu a zavezu do sběrny, a s nějakou EKO likvidací se vubec nebudu zabejvat.........
14:39:12
04.07.2010
1560 - zrušená registrace
Je to jak kde...

V Prostějově třeba takto:

Při převzetí autovraku na naší provozovně vám na počkání vystavíme doklad o ekologické likvidaci autovraku. Tuto službu provádíme zdarma. Podmínkou je dovézt k nám kompletní automobil. Musí obsahovat minimálně karoserii. Při chybějícím motoru , převodovky nebo podstatnějších částech autovraku účtujeme smluvní poplatek.
14:34:55
04.07.2010
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> AZmotor: zákon přikazuje, že vozidlo se k likvidaci dává kompletní se všemi podstatnými částmi... hlavně tedy motor. Správně by ti vůbec neměli potvrzení o ekologické likvidaci vydat, pokud odevzdáš vůz nekompletní, o žádných doplatcích se pokud vím v zákoně o odpadech nehovoří. Jak je to v praxi by jsi se měl zeptat v konkrétní sběrně odpadu kam to chceš dávat, jinými slovy je to na domluvě.
13:42:22
04.07.2010
AZmotor
chci dát do Kovosteelu na likvidačku komplet rapida, jen chybí motor převodovka a baterie, na netu jsem našel že se něco doplácí za chybějící části, opravdu tomu tak je? má s tím někdo zkušenosti?
Extreme Tyres