Špatní prodejci

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 19.05.2010 do 09.06.2010, založil/a Pepčas
řadit dle data
20:28:56
09.06.2010
Pepčas
Tam sem byl akorát sem si promluvil s jeho tatíkem a najednou papíry přišly sice na mě nejsou přepsaný ale hlavně že jsou doma. Jo auto bylo od člena virtu tak pozor na něj
14:48:19
03.06.2010
zidlik
-> Pepčas: už to máš nebo ne?jinak pokud víš kde bydlí tak bych ho jel sundat121 1
20:54:34
28.05.2010
rsvancara
-> Pepčas: divím se, že ho baví platit povinné ručení ... pokud tedy máš SPZtky (v tom případě to nemůže mít v depozitu) ... nechápu
19:09:31
28.05.2010
Pepčas
Tak jsem byl na magistrátu a auto na mě není přehlášený tak aspoň něco. Jinak sem se ptal a prej si to nějak domluvit s majitelem , ale sním je problém
08:52:25
27.05.2010
rsvancara
Já jsem kupoval auta dvě :

U GLi to bylo tak, že jsem majiteli poslal zálohu složenkou s doručenkou, byli jsme v kontaktu a měl moje nacionále. Ten den, co jsem si pro auto jel jsem měl velkej TP i kupní smlouvu. Velký TP byl v polopřevodu z jeho dědy na něho, kupní smlouva z něj na mě. Přehlášení v pohodě (nebylo třeba dohlašovat (on) a znova psát polopřevod na mě). Takže jsem odjížel s velkým TP v kapse :-)

U Octávie jsme šli s majitelkou rovnou na městský úřad a udělali jsme polopřevod na mě na místě.

Kdyby to bylo jinak, asi bych do toho nešel.

Každopádně bych zkusil evidenci vozidel (dotaz co a jak), pokud by nebyli schopní pomoci, tak policii. Jakýpak s tím párání :-)
16:27:35
21.05.2010
StepaNoFUN
-> Luboš: Tak do pojistky se píše i číslo velkýho techničáku. Sice je na malým, ale většinou ho chtěj i vidět. Ta pojistka by byla asi to nejjednodušší. Ale duplikát velkýho techničáku na auto v polopřevodu je průšvih, protože na to neexistuje snad žádnej prováděcí předpis. :-/ Takže jsme to řešili přes známou, muselo to bejt vyřešený za jeden den a chvíli jsem měl na stodvacítku čistopis techničáku. :-) (Byly vyplněný údaje o autě, ale ne majitel...)
12:36:34
20.05.2010
Syny
-> Vojťas: No prave :) Ja nikomu neverim, tak sem to radeji udelal takhle, abych se prave tomuhle nebo necemu podobnemu vyhnul :) Ale typek byl v pohode. Napsat si do smlouvy, ze mi daruje deset milionu, tak mi to podepsal - ani to necet... Kazdopadne sorry za OT, uz mizim :)
09:04:57
20.05.2010
Vojťas
-> Syny: tak kdyz nemel tu plnou moc ale domluvil se s nim ze to prevede zejo, coz udelal ale ted mu nechce dat technicak, koho by to napadlo vid ;) priste...
09:02:26
20.05.2010
Luboš
k uzavření povinného ručení nepotřebuješ velký TP, stačí znát údaje o vozidle. Vlastní zkušenost.
01:38:56
20.05.2010
Syny
Asi drobet OT a moc nepomuzu, ale proc sis ten velkej TP nevzal hned pri koupi? Ja kdyz kupoval auto, tak sem si vzal vsecky papiry pojistky a vsechno + si nechal podepsat plnou moc na tydenni rozmezi a sel sem si to sam prihlasit + vsecko s tim spojene a bez problemu...
23:02:07
19.05.2010
mafes
-> Pavel P..: Asi jediné rozumné řešení... i když nevím jak se k tomu postaví policie, tohle je rozpor správního charakteru pokud se nepletu ne? Aby se nestalo, že ho policie pošle, ať s tím jde na magistrát a dá to na správní řízení, to by pak chudák měl strašně na dlouho...

-> Stepan FUN: Jinak děkuji za poučení, jsem právě myslel, že ten polopřevod už převede vlastnické práva, takže jsem myslel, že ten TP vydají..
22:00:36
19.05.2010
Pavel P..
šel bych na policajty a udal že ti nechce vydat TP když si auto koupil.
21:47:23
19.05.2010
Pepčas
Kupní smlouva je. Okres je stejnej. Už mě do pěkně sere
21:38:37
19.05.2010
StepaNoFUN
-> mafes: Vystavit duplikát velkýho TP na auto v polopřevodu je docela problém... Řešil jsem to, ale bez známejch by to bejvalo bylo na hoooodně dlouho. Ty v podstatě nejsi majitel, takže Ti nemůžou duplikát vystavit. Bez evidenčky a pojištění Ti nikdo to auto nepřihlásí a bez velkýho techničáku nemáš šanci na evidenčku a oficiálně ani na pojištění... Navíc pokud je to převod z jinýho okresu, tak si musej vyžádat složku toho auta a to bejvá na dlouho...
21:26:19
19.05.2010
mafes
No tak pokud to na tebe už odhlásil tak není problém si vystavit duplikát velkého TP, jinak kupní smlouva už je sepsaná??
21:24:43
19.05.2010
Pepčas
Stal se mi takovej problém koupil sem auto a nemůžu dostat z bývalého majitele velkej technickej průkaz. MAjitel neodpovídá na telefony a nemůžu ho nikde dohnat. Mám k autu jen malej technickej průkaz a emisní kartu nic víc. Jde mi o to co když to na mě už odhlásil a neposlal a mě by teď mohla uhánět pojišťovna
Extreme Tyres