veteránské Spz - jde to?

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 29.01.2010 do 29.01.2010, založil/a patnact - zrušená registrace
řadit dle data
09:37:32
29.01.2010
Jozka
Právě pro tyhle případy Véčka (původně trvale manipulační SPZ) kdysi brňáci primárně prolobovali - jedinej problém by byl, kdyby na identifikátory této konkrétní Pobědy někdo v minulosti postavil jiný auto, což se dřív naprosto běžně dělo. Ale je-li auto z Polska, snad to tolik nehrozí. Sežeňte nějaký ten klub, stejně se bez něj neobejdeš, tu prvotní testaci dělá klubový komisař.. pak následuje krajská komise a až nakonec se jde pro RZ na úřad.

Něco málo třeba tady: forum.skodahome.cz/index. php?s=2777d0bc... nebo konkrétněji zde: www.i-veteran.cz/forum/vi ewtopic.php?t=371
09:26:17
29.01.2010
CHIP
Jak rika Zazza .. je to mozny .. kterykoli klub mu poradi .. a za uplatu zrejme i provede .. mam kontakt na jeden dobry klub, kdyby byl zajem .. predam kontakt.
07:35:12
29.01.2010
Zazaa
je to mozny, at kontaktuje nejakej klub v okoli a oni mu reknou
06:37:05
29.01.2010
patnact - zrušená registrace
Pánové, už se tomuto tématu věnovalo více vláken, ale můj případ jsem nenašel. Jde o to, že kolega v práci má Pobědu, čili auto bezpečně straší jak 30 let. Je vyšperkovaná, navoněná, moc si s ní vyhrál, aby jí uvedl do původního stavu. Problém je v tom, že auto bylo registrováno v Polsku a tam bylo trvale vyřazeno z evidence. Čili auto NEMÁ techničák. Je možný takovýhle auto bez papírů postavit na veteránský značky? Pokud ano, jak má můj kolega postupovat? Děkuju
Extreme Tyres