Tak pozor panove.Povim vam z vlastni zkusenosti neco o nechavani auta v poloprevodu,stalo se mi teda zatim jen jednou ale stoji za to se o to s vami podelit.V breznu 2007 jsem koupil passata s vylagrovanym motorem z Ceskeho Krumlova,auto dal puvodni vlastnik do odhlasky na moje jmeno,ja auto opravil,udelal pojistku ale prakticky jsem s nim nejezdil.V prosinci 2007 jsem auto prodal kamsi k Olomouci-porad v odhlasce na moje jmeno a byl klid asi do cervence letosniho roku,to mi prisel ouredni dopis ze Sternberka(Olomouc) s tim ze auto je porad na puvodnich SPZ pred domem-pry z znezjistenych pricin pana kteremu jsem to prodal a dostal jsem pokutu ze jako novy VLASTNIK a zaroven PROVOZOVATEL jsem auto v dobe kdy jsem mel auto v drzeni ja jsem ho v zakonem stanovene lhute nedohlasil a tim jsem se pry dopustil prestupku proti PORADKU VE STATNI SPRAVE.A od te doby se odvolavam na zakon 56/2001Sb.kde je uvedeno ze pokud jste provozovatel nebo vlastnik musite na sebe auto dohlasit v zakonem stanovene lhute jenze definice PROVOZOVATEL a VLASTNIK je necim podminena a to ze jako provozovatel musite vozidlo opravdu PROVOZOVAT a to vam s tezi nekdo dokaze pokud vas tedy ob den nestavi benga a jako vlastnik MUSITE byt zapsan ve velkym TP a ja jsem ani jednu definici nesplnil a tak se odvolavam a odvolavam a cekam jak to dopadne,oni v tom totiz pani ourednici maji peknej bordel a leva ruka nevi co dela prava.Tak to jen tak pro zajimavost co vas muze potkat pokud na sebe nechate auto v odhlasce.