-> Tuner#2: ahoj Honzo, jelikož chceš sem napsat i naše názory, tak napíši jeden za sebe a budu se snažit, aby to někdo nepobral jinak než to míním, ale pokud se tak stane, tak ať se mi dotyčný ozve a já mu to vysvětlím, protože tohle je nevýhoda internetové komunikace, kdy je člověk "omezen" jen na psaný projev a není vidět mimika obličeje apod, ale zpět k tématu
- pokud si někdo založí víc nicků jen pro to, aby tu mohl dělat bordel, a nebo jak si psal, mást v inzerci, tak by tu neměl co dělat
- další variantou je to, že člověk zapomíná heslo, pokud jich má více různých a je delší dobu neaktivní a nebo používá automatické přihlášení a pak si přeinstaluje windowsy, tak je malinko v háji. Takže v tomhle případě to chápu, pokud založí druhej nick, aby se mohl domluvit s U-Geenem a spol, aby mu heslo změnili - nevím jak je to s viditelností údajů registrovaných, tak to píši tak, jako když by naše údaje byly okolí ukryty
- pokud to je reakce na nějaký téma, situaci a spol., tak mi to přijde už divnější. Pokud použiji například Fénův příklad, atk až na nick z 50% polomáčené mají stejnou kostru a je poznat o koho jde a některé jsou i zábavné či úsměvné, takže to respektuji, protože tyhle nicky, a ne jen Fena, nebyli vytvořeny, aby tu dělali rozruch
- co se přívlastků za nickem týče, tak tu jsou lidi, které bych si bez toho přívlastku nedovedl ani představit, protože jsem na něj už zvyklej - viz Matthes,alchstuip, Apple, myschaak, dna, wma a další
- a co se měnění nicku týče, tak to vidím jinak jelikož tu jsem oproti tobě častěji, takže si na změnu zvyknu rychleji a jestli mi to vadí? Popravdě ani ne, ale jak říkám, to bude tím, že tu sem i přes den