Utopené hrdlo palivové nádrže.

prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 08.03.2015 do 08.03.2015, založil/a Boomber
řadit dle data
21:35:25
08.03.2015
minno
-> Boomber: Tie úchyty na karosérii ani na hrdle nie sú nijako extra zvlášť pevné, takže sa s tým muselo nejako hnúť, proste to sedí v inej polohe ako pôvodne, iné racionálne vysvetlenie k tomu nie je. Takže ani iná rada. Možno by trochu pomohlo kladivo1 Ten spodný úchyt by som povolil (a asi aj to gumové "koleno" - i keď u Š120 je to len gumová hadica valcového tvaru a nie koleno) a do horného úchytu by som cez drevený špalík na drzovku mrdol kladivom a ono si to miesto spraví1

Inak ja keď som robil prestavbu zadnej nápravy za vlečenú zo Š130 a menil som aj hrdlo nádrže za iné, tak som mal tiež problém ho tam dopasovať aby uzáver bol zvonka pekne vycentrovaný a aby to dobre sedelo. Natrápil som sa s tým a beztak nie je stále úplne v strede.
upraveno 1x, naposled 08.03.2015 21:35:54
13:35:32
08.03.2015
Boomber
Teď o víkendu jsme u kamaráda měnili gumové koleno nádrže na Škodě 120 L. Je to už Emko. Je to teda pěná dupačka to tam dostat, to teda jo. Abych to tam dostal, tak jsem povolil i trubku,co vede od nalévacího hrdla. Tím se trošku uvolnila a mohl jsem tam nasunout to koleno. Tu trubku jsem pak do původních děr našrouboval zpátky. Ale najednou je nějak utopená. Před tím víčko šlo našroubovat na doraz a po zamčení se volně otáčelo. Teď ho tam dáme tak na 1,5 otáčky a po zamčení je na gumě kolem hrdla tak, že s ním nejde hnout. S trubkou jsme zkoušeli všelijak hýbat, ale pořád je utopená. Přitom ty úchyty, co jsou na té trubce, jsou přitažené a doražené až na kastli, tak jak to bylo před tím. Netušíte někdo, co by s tím mohlo být?
Extreme Tyres