skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Plechařina Fa pick up
-> Stepan FUN: turecke se to dalo co vim koupit uz pred 5lety pak byl vypadek a ted opet v prodeji.
-> palasske: Tak pokud maj Kosořice psáno skladem, tak to fakt turek začal dělat... :-O Díky za osvětu... S FA v Pick-upu jsem se už hooodně dlouho nesetkal a žiju ve stavu před pár lety... ;-)
-> Stepan FUN: to je mozny ale maji je i ccdily ted sem se dival.
-> palasske: Replika FA blatníku od turka? Potěš nás pánbůh... Nicméně dobrý vědět, že se na to ještě cosi koupit dá. Jen aby objednávkou nedošlo k aktualizaci shopu na stav "již nelze objednat", což se minimálně jednomu místnímu členovi stalo, když sháněl kotouče na 130->... Aktualizoval takhle několik e-shopů, u některejch i s omluvou v podobě trička či jiných reklamních předmětů...
-> palasske: aj, tak to omluva, nějak jsem si toho nevšiml 

-> Antony: vsak ten blatnik je na fa pick up
-> palasske: ale on se ptal na favorita pickupa. Řeč se stočila na feldu a na ní se dají sehnat většinou už jen věci, který nebývají v hrozným stavu. Ty kritický už fakt nejdou 

-> Antony: na to se zakladatel neptal. muj odkaz naznacuje ze se da stale neco koupit.
-> palasske: to je jen blatník, to není zmiňovaná bočnice 

-> Herman: Vnitřní bočnice se nechá koupit i v ACI... Ale například rám dveří, podlaha nákladovýho prostoru atd. už nejdou koupit ani na feldu... A to jsem to poptával po všemožnejch známejch, který maj kontakty i na sklady, kam se běžnej smrtelník nedostane.
na feldu jde jeste docela dost veci objednat v origo skodovce.....minuly týden jsem objednaval např. zadni bocnici, jak jsou ulozen tlumice....
Jinak na facko je to opravdu asi nerealný :-(
Jinak na facko je to opravdu asi nerealný :-(
toho jsem se obával :P
-> doog15: Už se nedá sehnat ani na feldu, natož na fáčko... Na fa se snad nikdy ani zadní lemy nedělaly (vařilo se to mám takovej dojem ze dvouch klasickejch)... Prodávala se jinak celá bočnice a už je to hooodně dlouho, co jsem ji nikde nezahlídnul.
zdravím,nevíte někdo jestli se někde dají sehnat na favorita pickupa karosářský nahradní díly? Mam na mysli podlahu a zadni lemy.popr. prosim odkaz diky