rozdil mezi st a nový typ boční okno

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 04.10.2013 do 04.10.2013, založil/a kure
řadit dle data
22:13:15
04.10.2013
Bukaj
-> kure: To, že máš užovkové dveřeještě není důvod, aby nefungovala stahovačka. Užovka má sice jinak tlusté sklo, jiné kolejnice ve dveřích a jiné sametky, ale jako celek to musí fungovat. Také mám na Mku řidičovy dveře z užovky, stahovačku, sklo i těsnění eMkové a bez problému. Jen jsem musel převrtávat plech uchycení stahovačky, aby pasovala do užovkových dveří...
21:54:58
04.10.2013
xerox422
-> kure: Pred týždnom som riešil bočne okno, stare emkove sa uchyt zlomil tak som vymenil za to čo som mal z užovky, Z užovky je o 1,1 mm tlstejsie ako emkove, a po vymene to skoro vobec nejde tažšie, samozrejme trochu ano ale je zanedbatelne.

skus zohnat emkove a premaž celu stahovacku alebo aj tu zožen najlepsie asi vrakac kde si to vyskusas a ktore bude naj to zoberas.
16:38:56
04.10.2013
Nwkt
Užovka má tlustší skla
16:35:33
04.10.2013
kure
je v tom rozdíl nebo jsou stejný mám menší problme se stahováním okna v horní části už jde hodně na krev a když chci okno stáhnou tak mi to vyjede ze stahovačky , mám na autě pravděpodobně dveře z užovky postupně jsem vše na M překutil jen mě ty okna serou celkově jdou dost ztuha stahovačku už mám druhou a furt to samí když tak mi pisněte do sz jestli někdo nemá nějaký typ momentálně mám okno někde spadlý ve dveřích už druhej den :-)
Extreme Tyres