Tyhle situace jsou super, člověk si to tramtejlí na pětku, předjíždí na půl plynu, najednou kokot začne zrychlovat, tak plnej, naproti už se blíží auto, tak ještě podřazení bleskovou rychlostí jako DSGčko a úspěšně předjetí

No, vychazim z toho, ze uz vic jak 20 let neni mezi klapkou (nebo cerpadlem) zadny lanko a ze jenom hamtas na dtto poťák, kterej rika ECU, ze chces kurefsky zrychlit. Ona si to stejne udela po svym, ale pri predjizdeni proste neresim jestli pul, 3/4, nebo plnej, proste na to hamtnu, protoze kazdej patej je zamindrakovanej kokot, kteryho predjet nesmis a kdyz uz se opovazis, tak ti to da sezrat i kdyby mely auta v protismeru skakat do pole.
Jít si koupit jiný auto, ok
Ten yaris prostě člověka nedokázal zarazit člověka do sedačky. Mělo to celkem dlouhý kvalty (takže dvojka /50, ale to jsem ještě neměl změřeno, že o 7 přeměřuje - "vlastnost")
Jde o to, na kterej stupeň a jak je široká silnice

Asi jsem na ně opatrný. Ale u Jardy jsem čekal zase nějakou klasiku, kdy přeskočil při předjíždění tři auta, odrazil se o traktor a dojel před dům po dvou kolech, kde smykem zaparkoval.

Ale jak vidno, tak co virťák to závodník, který stojí na plném plinu, jen co vypadl ráno z postele.

Zase lovíš nějaké dobrodružství?