Máš pravdu, taky se mi matce nechce půjčovat auto na převoz psa protože to potom luxuju a je to za trest. A ty drápy na sedačkách.. no hrůza.

A všiml ses že jsem tady psal že raději ve stejném autě a stavu koupím rotačku než PD?

Jestli chceš tak vím o O1 rotačce za 22.000Kč, ale rovnou říkám že je to vrána. Nebo jestli chceš tak PavelP má na prodej B5 v rotačce, myslím že za to taky nechtěl moc...
Akorát do tý muziky holt na rozdíl od některých počítám všechno, včetně mého času, bezpečnosti, pohodlí atd.

Je to ten jednorožec "02 ALH Elegance, koupená v ČR, aktuálně najeto 80 tkm. Že něco v takovým stavu neviděl už dlouhý roky. I ramena to má bez koroze. A majiteli toho auta se s tim přestává chtít jezdit, protože dostal služebák, tohohle veterána parkuje v garáži a je mu to líto tahat do sraček. 

kolik bys tam ty rozvody nechal? kamos rikal 90-100 max., ted maji 20tis.km, origo mely rovnych 200

ale prostě jsou určitý hranice a koupit lundru s tím že si jí vyšperkuju(notabene když to vlastně ani neumím a platím za to) je většinou cesta do pekla(zase jsou vyjímky kdy to je za cenu který se nedá odolat, nebo mám bratříčka na díly atd.)