co je proboha toto?: uz jsem tu psal, ze mi pri prudkem brzdeni na hrbolate silnici 3x bliknou vsechny blikny, tak ted po montazi LPG (ale nevim, jestli to s tim ma neco spolecneho, predtim jsem se snazil prekodovat budiky a gonga to porad i po odpojeni baterky, jak mi radil NWKT, postupoval jsem dle VIS), ted se to chova jako nejakej debilni trojblik, po vypnuti blikani si to jeste 3x blikne, takze jedu, prestanu blikat a behem treba 100m to jeste 3x blikne

Potom jeste se mi chovaji divne mlhovky, zapnu predni mlhovku, nerozsviti se kontrolka na budikach a mlhovky - zarovky v cockach jen lehce zhnou a na otocnym a vytahovacim ovladaci se rozsviti symbol zadni mlhovky, kdyz to vytahnu uplne, tak uz zadni mlhovka sviti a na budikach se rozsviti kontrolka normalne zadni mlhovky a predni mlhovky stale jen slabe zhnou a jejich kontrolka nesviti

Plyn funguje dobre, uzivi to i v tockach pres 5000/min., toho jsem se bal, rozumne se s tim necha jezdit se spotrebou, jak felda 1.6, je fakt, ze si vic hlidam nohu na plynu, ale obcas to vic prislapnu, kolenovrtsky by se dalo jezdit i za 8 :) Dole to je trochu znat oproti benzinu, ale jak tomu slapnu, tak uz ne, tak to alespon nemusim prepinat na predjizdeni na benzin jako feldu... Teplotu prepnuti mi dal na 30°C, ten sup ze tam mel nastaveno vic a me to pry uz v tech 30°C jde pekne.

.