-> Alenka: jj, auto jsme tam nechali, nemel jsem lano
Jeste se kourilo z oleje, kdyz jsem sundal vicko. No jedna hadice mi prisla nejaka nacnuta a zaolejovana

u nafty ? to snad ani neni mozne a ze auto ztratilo vykon a hrozne cudi, co to muze byt? to asi nebude dobre, dira v pistu nebo ventil? kram naftovej, kolega taky rikal, ze mu u naftove octy praskaly pisty :/

Jak se v tom jednou ztratíš, nebudeš pak vědět, co vypnout nebo zapnout, aby jsi se vůbec odlepil od chodníku. 

nejlip ho vypustim, aby tam nic nezbylo, kdyz odpojim kterou hadici? A asi nejaka tesneni bych si na to mel koupit? Diky.

a bez proplachu bych do toho asi nesel, kdyz michani je zakazano... Ty jsi s tim neco delal?

je to obyčejný hydraulický okruh 

desky jeste maji dost, ale vnitni je blbe ojeta od kotouce a prave v miste hlidani ma kotouc hrb, z vnejsi strany je rovnej

kontrolka oblozeni mi sviti, driv nesvitila.
kopanec ma i od Dymovskyho na 150kW, ale ja tambprave ten kopanec nechtel, proto jsem sel do 140kW, navic ta 150 uz chce stovku benzin a kdyz bych s ni jel treba jen na UA, uz by mohl byt problem, jako bylo by hezky mit pre 200koni a pres 300Nm, ale zbytecne problemy pro me.
jo PL lozisko jsem chtel menit, protoze v zatackach hucelo, no a ono samo prestalo, zrejme nekde byla vazelina usazena a zase se tam dostala a mazlo se to, ale to by tam musela byt vule jak krava, co by potom delala auta s kuzelikovyma loziskama, tam nejaka vulicka musi byt z principu a rapid mi teda nekope, kopal kdyz tam byly seriove ziletky, s chladakama uz ne. Tak s tim loziskem, neni to jen vymysl prodejcu, aby nemuseli uznat reklamaci kotoucu?

Ale ta 1.8T se nekupuje aby to hezky jelo, ale aby to vůbec nějak jelo... teda v sérii. Pokud to má přifouknutý někam ke 140kW tak věřím, že to už je pocitově o dost jiný.
Koupit si 1.8T aby mi to pekne jelo, pak do toho nacpat plyn a pri kazdym predjizdeni premyslet, jestli prepnout na benzin nebo ne a jestli to bude skubat nebo ne, to bych fakt chtel 

-> Jirik_Tuňák1983 06.08.18 11:58:06: vsak to byla jen chyba ve formulaci a jak jsi tu porad rejpal do toho pristriku, tak se ukazalo, ze jsi byl zcela mimo misu