a vypoctar pevnostnich parametru :)ale todle fakt na silnici nema co delat

a vypoctar pevnostnich parametru :)

a hrozne nepravidelnej traktoroidni chod, co to muze byt? turbo asi ne, to byl litr oleje pryc ani ne za kilometr

prohledl jsem vsechny trmeny a ta valcova s mazacima ploskama jsou vic orezle, z toho jsem usoudil, ze byly asi niz :) takze stupnovita jsem dal nahoru

) a to řešení plastového odlitku karburátoru je sice levné, jednoduché, ale ne moc spolehlivé. Ale tady se na spotřebu ani jízdní vlastnosti nehraje... 

Takže jestli do toho ještě vstupuje komprese nebo jinej úhel vstřiku vůči spalovacímu prostoru v pístu, fakt nevim a vařim z vody.

Spis se stale divim, ze te bavi takovyhle veci porad resit. Si mi trochu pripomel teorii meho otce a brachy, ze kdyz auto olej zere a ty ho dolejvas, tak neni nutny ho tak casto menit, protoze tam lejes furt novej
Tam uz jsme ztratil silu i chut jim neco vysvetlovat, at si kazdej resi co chce dle sveho uvazeni :)
Takže další prodlužování intervalů a je to takovej začarovanej kruh....vlastně asi taková řízená destrukce motoru z doby, kdy ještě neuměli spočítat všecko tak na krev, že se to po 150 tisících rozpadne samo?