Nemusi, kdyz udela dutiny a da plastovy podbehy, jenze si rekne auto za 2k... no a za 2 roky bude, jak rikas...
Pamatuji, ze tu nekdo kdysi koupil luxusniho 136 rapida jen s fouklym tesnenim pod hlavou za 1tis.kc, ale to neni cena tech aut

, vse je vyhnile a lidi se mi chlubi dost pohnilejma feldama, co koupili za 15 (sice nekdy to neni videt na prvni pohled), jinak bych neopravoval tu svou.. nikdo ji s lpg nechtel za 7, tak do ni deset dam a 4 roky nim. vydrzi jezdit

RS si myslim, ze fakt dolu nepujde... levna RS tak leda z GB a to jsou socky, volant by mi ani nevadil, ale vybavu to nema

na muj najezd max 20tis./rok, kdyz mam sluzebni to uplne staci, ale 15 bych taky radeji, todle je tak tvrde... jenze RS brzdy :/

přijde mi to jako zimák který má po stranách letní vzorek 

. Na fabii to bylo lepší, taky byla menší a lehčí a dle mě podvozkově lepší. Co tam přesně je za značku a typ už nevím.

Takže Sob má teď čerstvě sadu Michelin CrossClimate+, už jsem na to přehazování kvůli pár sněžným dnům v roce neměl náladu.
Každopádně při tom nájezdu co uvádíš by to bylo řešení z kategorie "na 10 let klid" - a ušetřil bys si šaškování 2x do roka s přezouváním.

To je hnus první třídy. Sorry jako.

Ale handrkovat se o tom nebudu. Věřim, že bys našel i správný ET, i když si myslim že to by nikdo nikdy neřešil.