do pikacu mna to stve ...mam rad ticho ...uvidim co ma to ticho bude stat.... dosky su rovne.-> Jirik_Tuňák1983 26.10.19 21:24:47: na globuse snad tak Kolumbusa ..... na Majland musis prinajmensom sygic

do pikacu mna to stve ...mam rad ticho ...uvidim co ma to ticho bude stat.... dosky su rovne.

Už jsem to třikrát hledal na globusu a pořád nevím kde to je. 

aby si nekdo z toho motoraku neco nevzal...

(tá je asi v lakovni).

vpodstate todle dela celou dobu od koupe (nechtelo tahat jen se spatnou vahou a nejaky diry v hadicich - neco styrely, neco prokousany) a v hadicich uz fakt nevim, kde by to mohlo byt, klapka vycistena a funguje normalne, volnobeh pri zahratem cistej, diag. bez chyby, ale obcas (asi 1x za 10tis.km to hodi chybu odbourani tlaku turba, check se nerozsviti), deje se to vic, kdyz je vlhko, ale elektriku temer vylucuji, naopak pri teplotach okolo 20°C to neudela vubec, kdyz startuji asi do 10h od vypnuti motoru, tak to taky neudela

, Citnar v NMnM to uz zabalil, potom tam je jeste Kosik, ten ma docela sortiment, ale je drazsi

Na zbytek zatim kašli.

driv jsem jen koukal jen, jestli z toho neco leze a treba ta vaha mi chodila, ale asi v 5x mensim rozsahu, nez ma...