-> StepaNoFUN 24.05.21 23:01:08: To je ultrajednoduchej motor v porovnání s 1.8 TSI. Nebo třeba 1.5 TSI

spíš by se mi hodila nasát maska 

ta sada se prodává kolem 30t

Viz SSS, SX4 WRC atd...

Jinak opticky to fakt vypadá o hodně líp než obyč, ten je fakt takovej kulatej a "tupej", tohle se mi i docela líbí.

), krom nějaký drobný kosmetiky. Cena
a výbava luxusní. El. kufr, kessy, navigace, dětská sedačka, bixenon, čip s grafem na 136kW, dvoje sada alu 18 a 17 ....
Tož ať slouží! Čím je to tak skvělý kup, co v tom je?

a to se vyplati... kdyz setrit, tak at to stoji, co to stoji

s tou jsem jednu dobu jezdil na vyjetej olej 1:1 s naftou a jedinej problém byl, že v zimně to neprošlo hadičkama z nádrže

ještě štěstí že to bylo takhle zatuhlý a vyplivlo to sotva půl litru.... tak jsem dolil 20L nafty a žádný problem nebyl.

už to teda vědí že je to nafta tak se tankuje jen nafta 

(ono se jim nelibilo, ze jsem vzal plnou - pry za nekrestanskou cenu, kdyby vedeli proc :), ale cerpadlo se jeste neposralo
pak se to za několik let vrátí dalšímu majiteli. Asi má vliv i kvalita komponent čerpadla, ty novější co fotil nwkt jsem ještě vydřený neviděl(neříkám že se to nemůže stát) Každopádně je to celkem výjimka když se to stane, vidím to tak jednou za rok, tj třeba každý 500 auto?, já bych se tím až tak nevzrušoval...