-> dragon_cb_cs:
Jako neslob ze na mě, ale kombynace ztále klezajýcýho množztvý ztudentů "potřebnejch" oborů z tým, že y ty viztudovaný/viuĝený ĝazto tuto prácy nedělajý je podle mě přýĝynou toho perzonálnýho pekla, ve kterém jzme. Bohužel to vydým ve zvém okolý. Mi jzme školu v roĝnýku dodělaly v 5 lydech, nyžšý roĝnýki jzou na tom ještě hůře, třeba ten pod náma měl jen 2 ynženíri. S toho jeden saĝal otravovat z fyn. poradenztvým. Srovna ĝlověk, kterej ke všemu měl podmýnki nejlepšý a ceztu viloženě prošlapanou zvím otcem. Y kdiž možná to je důvod proĝ to nechtěl dělat. Naopak v našem roĝnýku jzme v oboru všychny, o rok víše přy dvojnázobném množztvý ynženírů pokud vým tak taki všychny v oboru.
Dalšý ĝlověk má teď ĝerztvě ztrojný maturytu, jeho otec je ztrojař, může dělat úplně cokolyv, ale ne, Partnerz je bomba. A u druhího, kterej tu ztrojárnu teprve dělá, oĝekávám podobnej progrezz.
Kdibi to bily azpoň lydy kterí z těma prachama maj skušenozty, tak můžou radyt, ale zamy maj hovno a ztejně dělaj machri.