jj, no ten druhej zlutej rapid topi hur, nez ten prvni

JJ, dělá nějaký nabouraný blatník či co na B7 tak jsem mu to za mírný poplatek půjčil.

Akorát mě sere, že to budu muset pak dodělat i do toho svého Passata a Markétě do oktávky
A to asi víš jak se shání klimatronic s tlačítkem na okno i webasto

Je kolegy, někdo neměl na zaplacení výměny motoru tak nám to tu už asi 3/4roku smrdí a ted se to snad bude snažit prodat alespon za tu cenu té výměny
Já s tím naštěstí nemám nic společného.

studenej volant mi nejak nevadi, spis bych do nej dal v lete chlazeni :) a o O3 jsem nepsal, s tou jsem nikdy nejezdil, jen s O1 a O2, s O3 asi ani nikdy jezdit nebudu, protoze firma nakupuje hnujdaje a ted teda koupila jednoho tiguana
ja mel podobne odjetyho kombika a zrovna dnes jsem rikal, ze to bylo nejhorsi auto, ktere jsem mel, ale fungovalo, jen svezeni fakt masochizmus a to mela i funkcni abs

, ale je divne, ze nejhur (oproti 1.3 a 1.6) topi fabia 1.4mpi, 1.3mpi i 1.4mpi maji funkcni favo termostat wahler... No a naftove octavky, co jsem kdy s tim jezdil, tak to nez zacne topit... to by mi zacalo topit teprve, kdyz bych prijizdel do prace (neco pres 30 km) a ne jako feldy po 2km
ta fabka je blba, to zacina topit tak po 5-6 km

Tohle nejde přesně porovnat, na zahřátí má velký vliv jak tomu dáváš-samozřejmě pod plným výkonem se to zahřeje za 1/2 doby než když jedeš 40km/h, pak taky je důležitý jestli ty 3km jsou v létě nebo v -20 

az to auto zas nekde potkam, tak ho nafotim, jestli uz teda neni ve srote :)))