skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6709 příspěvků (zobrazeno 1751 až 1800) od 19.05.2010 do 19.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> m8rinek 17.08.14 11:12:42: Krása
-> Karlos (WIO46) 13.08.14 17:00:28: Ale toto je hrůza. Architektura vozu vypadá jako kdyby automobilka vprostřed rozkvětu kubismu nevěděla kam ještě navrstvit kostičky a tak je naskládala v zadní části do vejšky.
-> Karlos (WIO46) 13.08.14 17:00:28: Ale toto je hrůza. Architektura vozu vypadá jako kdyby automobilka vprostřed rozkvětu kubismu nevěděla kam ještě navrstvit kostičky a tak je naskládala v zadní části do vejšky.
-> dragon_cb_cz: -> dragon_cb_cz: Giulia okolo roku 70
-> milan.niebauer: -> Nwkt: Náhodou fotky interieru nebo zda nemáte ještě nějakou fotku toho žlutého Ska??
alfa romeo nuova super 1300
-> Luky: možná i Guilia Sprint nebo tak nějak..
-> dragon_cb_cz: Jsi nikdy neviděl žádný italský krimi z přelomu 60/70. let ? Klasickej policejní vůz..
Nebo tohle byla jen Alfa Romeo 2000 ???
-> dragon_cb_cz: Jsi nikdy neviděl žádný italský krimi z přelomu 60/70. let ? Klasickej policejní vůz..
Nebo tohle byla jen Alfa Romeo 2000 ???
-> dragon_cb_cz: nějaká Alfa Romeo, asi Giulia?
-> m8rinek: Pouč ignoranta, co je to zač?
-> milan.niebauer: Tam jsem nebyl
auto na prevoz kreditni karty
-> milan.niebauer: Jsem jí tam taky fotil 

jj, byl
-> milan.niebauer: Si byl na Pačejově?
-> Radek Retro eLeSo: tak tak puklice des
A dneska po cestě do práce na Chodovskej radiále tohle:
-> castrol:

-> Jozka: priblizujes sa k nemu 

-> castrol: Řekl bych, že větší luxus, než jsem vyfotil já..
(3,0 CSi)

(3,0 CSi)
-> Radek Retro eLeSo: luxusne trabo
ten kdysi dávno parkoval na hlídanym parkovišti vedle stadionu Bohemky ve Vršovicích.
-> rOMAN: tuhle sobotu se na rychnovsku proháněla banda asi 15ti podobných strojů. i staďáci a podobný, všichni zalehlý aby to jelo, a smažili to kilem :D
-> Eidy: je to motor s tříkvaltovou převodovkou, spojkou kolama, s válcem s bezpočtem kanálů a opravdu to vypadá jen obalem jako pio, jinak je v tom naprosto něco jinýho:-)
-> rOMAN: předchozí evo tohohle jezdilo 122km/h tohle sice nemá změřeno kolik je max protože tachometr se nevozí (jen otáčkoměr) ale dle slov majtele ten novej motor jede jednou tolik a můžu dosvědčit že to jede mnoheem víc, je to kámoš:-)
-> Nwkt 28.07.14 12:01:49: JJ jak to smrdi scootrem, tak v tom bude mit prsty TUNER.
-> milan.niebauer: Tuner#2 ne, ale to víc sedí na TUNER co má Zelenku 

AHOJ TUNER NEJEZDIL SI SE SKUTR KLUBEM PLZEN

-> rOMAN 27.07.14 22:11:24: jo když jim to točí 12000 :D a maji v tom nacpaný čtyřkvalty :D
-> Tuner#2: Aha. Tak to je něco jako rallycross. Motor musí vycházet ze sériovýho bloku a proto má dvoulitr 600 koní.

-> rOMAN 27.07.14 22:11:24: JJ to by sedelo na to co jsem slysel od TUNERa. 

-> Tuner#2: to jo povidaj neco o rychlostech 100 - 120km/h tak nevim
Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: