-> 11mAjA11 16.04.21 22:11:04: Vypadá parádně, není ho trochu škoda na trénink?

Jinak teda koukám, jak se dnešní večer zvrhává. Tak aby nebylo zle, že na škodováckém fóru jedou samí pešroti

Mě to tam moc nesedí, přece jenom,"své k svému". Ono ty první taky nebyly špatný,jen designově ještě spíš osmdesátý leta

konkrétně první série ještě tak ne ale ten facelift už je fakt pastva pro oko. Prostě koukneš a z toho pekáče čiší energie,i když jen stojí chcíplej

. Neříkám že je to formule ale s šikovnýma rukama a nohama se to dokáže vybičovat k úžasný akci. Fakt mě s tím baví drandit. Taková pohodlná a tichá motokára

, já žádnej ten galskej tuntononc už doma nemám, ale myslím si, že éra do let této 306 byla asi nejlepším obdobím PSA.
Možná tak DS5 a DS7, ale to je taková divočina, že nevím, jestli je to úměrné mému věku.
Navíc technika neodpovídá onomu jakože prestižnímu jménu, ale to není vidět a dnes to lidem stačí.

úplně bych chtěl škodolibě napsat "francouz no" 

Byl celkem očistec tomu domluvit..

Ještě posadit na KW aby to nebyla taková koza vysoká.. A sehnat jiná kola..

pokud to je tiptronic tak to bych nechtěl, jeden jsem měl a byla to hrozná nuda...

ted resim jestli to vzit nebo ne..206 je bez investic plne funkcni s taznym, Sup je otazka..motor chodi pekne, podvozkove to je vice mene v poradku, ale je tam x veci co se mozou zesrat..nevim no