neco spatne?

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 07.09.2007 do 07.09.2007, založil/a Majkl
řadit dle data
22:28:55
07.09.2007
Kuladmin
-> Majkl: Chapu dobre proste jednim dratem sis spletl konce si spojil vystup pro levej predni s vystupem pro central je to tak?

A ty repraky nafachaj ani kdyz do nich pustis neco jinyho jako treba TV radio apod pomoci tech dalsich vstupu?? Zkontroluj si nastaveni v PC zda opravdu mas zapnuto 5.1 - skus v ovladacich mas test zda zahrajou ci nikoliv a prosimte proc to zapojujes v zapnutem stavu cece??? Nebo byli jen pod proudem?
20:36:25
07.09.2007
Mac
njn, sice signál jako signál, ale de vo to že na vstupu se pracuje se signalama do 1V a na vystupu muze bejt klidne par desitek volt,podle vykonu.do vnitrniho zapojeni nevidis takze klidne mozny ze se to poslalo nekde do kratu nebo nejaka vochrana nevydrzela, pokud tam vubec byla. Vedsinou bejvaj vochrany proti prehrati koncoviho stupne ,kratu na vystupu a prepolovani zesilovace , ale vochrana pri propojeni vstup vystup sem nevidel.
16:56:38
07.09.2007
Tuner#2 - zrušená registrace
Tak jsem si to přečet znova a asi jsem to blbě pochopil. Teď to chápu tak, že signál z PC, kde má zvukovku s 5.1 výstupem, tak zapojil linkový výstup pro levý kanál do centru. To by se ale v tom případě nic stát nemělo - signál jako signál a je jedno kam ho zapojí.4
16:53:16
07.09.2007
-> Mac: Tak si to ujasněme. pokud by to bylo tak jak má být, tak jako vstp do zesíku jsou cinche, pro přivedení nízkoúrovňového signálu (žádný drátky, ale cinch konektory) a pro výstupní signál zesíku se používají buď pérové a nebo šroubovací svorky pro klasickou dvoulinku + a -. Nechápu potom jak to mohl splést zapojit?
16:44:32
07.09.2007
Mac
->Tuner2: dyt psal : "ne prave ze jsem zapojil vystup ze zasiku (je integrovanej do wooferu) zase zpatky do vstupu do zesiku... proste jsem zapojil vystup/zesik do vsup/zesik :)" nepsal nic votom ze by prohodil repraky
15:48:07
07.09.2007
-> Majkl: Takže to má klasiku +/- červený a černý? Pak připojením jednoho předního repro místo centru nemohl dojít k odpálení, pokud ty repro mají stejnou impedanci. Dělal jsi to při vypnutém zesilovači - vlastně subwooferu?
15:27:41
07.09.2007
Mac
hmm, tak si to vodeslal do věčnejch lovišť, von ikdyž neni na vstupu zadnej signal tak na vystupu muže bejt nějakej potenciál
15:15:06
07.09.2007
Majkl
-> Tuner#2: zapojuje se to na vystupu na reproduktory takovyma tema svorkama jak tam strkas uz jen dratky od kabelu zadne cinche..

dal jsem vystup na levej predni reprak do vystupu na centralni reprak
14:29:57
07.09.2007
-> Majkl: A to má na výstupu ze zesíku cince tak jakou jsou na vstupu, že jo? pokud jo a dal jsi výkonový výstup ze zesíku, do linkového vstupu, tak jsi ten linkový vstup odpálil.8
14:17:23
07.09.2007
Majkl
vod vyroby tezko kdyz to tyden zpatky hralo :) ne prave ze jsem zapojil vystup ze zasiku (je integrovanej do wooferu) zase zpatky do vstupu do zesiku... proste jsem zapojil vystup/zesik do vsup/zesik :)
14:07:14
07.09.2007
Mac
jestli myslis do vstupu jako na reprobedně, tak by to vadit nemělo , ale jestlu si to nejaky me neznamim spusobem napich do linkovyho vstupu tak je mozny ze si to vodčoudil. myslim ze to bud bude vadný vod výroby a nebo byla chyba mezi manuálem a reprákama:)
12:20:27
07.09.2007
Majkl
neni to k autu, ale potrebuju znat odpoved pak to presunu do odpadu... dikiy

Zapojoval jsem ted svoje repro u PC Genius 5.1 Home Theater a omylem jsem kabel z vystupu pro levej predni reprak zapojil do vstupu pro center. Repra byly zapnute ale nic nehralo z pC. Bylo to tam tak 5vterin, pak jsem to vypnul. Ted mi nefunguji po spravnem zapojeni predni a zadni reporduktory, mohlo neco(co?) odejit? woofer a center jde dobre...
Extreme Tyres