skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
poradte mi pls
Party_boy: ???co??? Jak to souvisí s akustickým zkratem...?
-> Mathes:
Ale prosimtě. To by musel zacpat celej kufr.
Ale prosimtě. To by musel zacpat celej kufr.
Pokud dáš rovný plato a posadíš ho na vršek těch bočních plastů okolo kufru, tak budeš mít mezi platem a bočními plasty mezeru-plato bude prostě víš než originál a nebude těsnit. Ty díry zacpi, jinak bude vznikat akustický zkrat, pročež ubude basů...
Udělej to jak chceš, je to jedno jestli jí tam dáš přesně nebo rovně, ale určitě je dobrý jí pořádně přidělat.
-> party_boy: a musi mat presny tvar ako orginalna? myslim feliciovu? ta je tak divne na spodu zahnut a anebude to vadit ked tam dam rovnu?
Ne.
-> party_boy: a ta doska nebude rezonovat??
Pokud máš laciný shit, tak ho dej klidně do plata, ale ne do plata originálního, protože v tom ty basy moc nevyniknou a to plato se prověsí. Dělal bych to tak asi z tý 18mm MDF desky.
-> jacky04: tak to je myslim uplne jedno kde ho das..do kufru pod auto atd..za ty prachy nemusi mit snad ani ozvucnici :))
ten subik je taky lacny shit a stal max 700 sk, tak neviem ze ci to bude hrat dobre, ale sak skusim asi a je
-> U-Geen: No myslel jsem spíš nějakej lepší, kterej nebude mít takový nároky na velikost ozvučnice ...
-> M@rtin: ony "poradny" subwoofery maj mensi pozadavky na objem? o tom jsem jeste neslysel
-> jacky04: Vyhodit woofer do popelnice a koupit nějakej pořádnej

-> U-Geen:

-> jacky04: kdyz si koupis 38cm woofer tak co cekas? :-)
Co máš za subwoofer?
100l? No, ale každopádně by měl bejt v ozvučnici. Ale jak s nim naložíš je tvoje věc.
takze to neniu dobry napad? , lebo ja mam 38cm subik a on potrebuje moc velku ozvucnicu, podla vypoctov ,a to robi skro 100l a to je podlamna akoze velka ozvucnica, tak sa patam ze ci by to nemohlo byt v plate
-> jacky04: Subik musí mít danou ozvučnici,takže do plata rozhodně nedávat...

No jestli to dáš do originálního plata, tak se vsaď, že to rezonovat bude. Pokud to dáš do dřeva tak by to mělo bejt v pořádku. Ale ty tam chceš dát reprák typu freeair? Pokud to neni reproduktor typu freeair, dal bych ten subwoofer tam kam patří a to do ozvučnice.
co hovorite na subik v zadnom plate? -felicia?? je to dobry napad? a nebude to rezonovat??