skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Obchod v Ba
09:31:38
28.03.2007
28.03.2007

Mishoooo
-> PeterP136: ale nie... uz su tam ine znacky... ten sencor skor v carefoure a p.
00:24:43
28.03.2007
28.03.2007

PeterP136
-> Mishoooo: Bol som v hifole ale tam je asi iny pristup ku "skalnym" a iny k zabludilcom - "turistom", takze tam si vypocujem akurat tak chvalu na ground zero, dakujem neprosim si macku vo vreci radsej nie.
Chlapik na prievozskej zase ma len jednu sadu komponentnych inak len osve stredobas a osve vyskac, j aby som radsej nieco zladene hotove a s odskusanim to tiez nie je u neho ktovieco.
Obchodaky sa mi velmi nepozdavaju aj ked sanca na vypocutie su vacsie lenze tam maju hlavne sony, pindur a sencor z tzv. "lepsich" znaciek nic a ak ano tak vo vitrinke tiez be zmoznosti vypocutia. A jedny pindury v aute uz mam a prave tie by som chcel vymenit. Navyse kd som ich videl v obchode za 1200 a ja som si kupil za 1200 nieco co mi hra podstatne krajsie nez pindury tak po takychto znackach velmi netuzim. A sencory som uz pocul v nay a to by som siel z blata do kaluze. Preto hladam skor specializovany obchod nez obchodak so spotrebakom. Sice v tpd som tusim volakedy videl magnat alebo nieco take ale ako som pisal tak vo vitrinke zo skla.
Chlapik na prievozskej zase ma len jednu sadu komponentnych inak len osve stredobas a osve vyskac, j aby som radsej nieco zladene hotove a s odskusanim to tiez nie je u neho ktovieco.
Obchodaky sa mi velmi nepozdavaju aj ked sanca na vypocutie su vacsie lenze tam maju hlavne sony, pindur a sencor z tzv. "lepsich" znaciek nic a ak ano tak vo vitrinke tiez be zmoznosti vypocutia. A jedny pindury v aute uz mam a prave tie by som chcel vymenit. Navyse kd som ich videl v obchode za 1200 a ja som si kupil za 1200 nieco co mi hra podstatne krajsie nez pindury tak po takychto znackach velmi netuzim. A sencory som uz pocul v nay a to by som siel z blata do kaluze. Preto hladam skor specializovany obchod nez obchodak so spotrebakom. Sice v tpd som tusim volakedy videl magnat alebo nieco take ale ako som pisal tak vo vitrinke zo skla.
22:51:55
27.03.2007
27.03.2007

Mishoooo
-> PeterP136: no ja by som na tvojom mieste obehal klasiku kde su otvoreny aj mimo tvojho pracovneho casu... to jest: nay elektrodom na tuhovksej, datart v poluse, tbd na farskeho. Du to centraly tychto firiem a tam mas vzdy najvetsiu sancu nieco si odskusat. su aj ine "garazove" obchody ale zvetsa zamerane na exkluzivnejsie znacky.

22:47:09
27.03.2007
27.03.2007

PeterP136
-> Mishoooo: Do auta. Pripadne to moze byt aj ine mesto nez BA ale potom som limiotovany otvaracou dobou v sobotu.
22:05:45
27.03.2007
27.03.2007

Mishoooo
-> PeterP136: do auta co do bytu?
19:59:56
27.03.2007
27.03.2007

PeterP136
Viete pls o nejakom obchode v BA kde je rozumny vyber znaciek a typov repro v BA a pritom si ich tam moze clovek vypocut?