skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Štilec 2004
prohledat
68 příspěvků (zobrazeno 51 až 68) od 30.07.2004 do 12.07.2025, založil/a
jedůůůůů takýýýýý

dopoledne...
Jo, budem tam tak od jedenacti, ale to te asi nevytrhne, ze? 

Bude tam už někdo v pátek? Chtěl bych jet na celý víkend, ale když tam v pátek nikdo nebude, tak vyrazím asi az v sobotu
taky se chci jet podívat, pro inspiraci. Teprve začínám a ještě jsem nikde nebyl

-> Jirik: Tak sand příště... to už pojedu i já (doufám :o))
2 Tunidlo 2: já nestihnu dát dokupy tu převodovku s motorem abych tam moh jet.
Mám nakoupený veškerý pikačoviny okolo pro montáž, chybí mi už jen drobnosti.
Původně jsem nechtěl motor už ani zpátky před zimou dávat a dát tam rovnou jinej, ale 135/6ky 742 se ňák nehrnou, tak tam našláplou 105ťu krknu zpátky, beztak jsem zvědavej kolik z toho na dálnitsi vymáčknu - ohlásím se pak zase fotografijí přímo z axe.
A abych se přiznal, tak právě teď se mi nikam ani nechce a ani se to 2x nehodí, bejt to třeba v půli září...
Mám nakoupený veškerý pikačoviny okolo pro montáž, chybí mi už jen drobnosti.
Původně jsem nechtěl motor už ani zpátky před zimou dávat a dát tam rovnou jinej, ale 135/6ky 742 se ňák nehrnou, tak tam našláplou 105ťu krknu zpátky, beztak jsem zvědavej kolik z toho na dálnitsi vymáčknu - ohlásím se pak zase fotografijí přímo z axe.

-> Jirik: Neříkej že nepojedeš... - kdyžtak Tě vemem do vleku :o))

Taky jedu, ten se mi libi........
to ja taky přijedu

Určitě si to nenecham ujít,je to můj nejoblíbenější sraz

ja

No já valim určitě, bohužel jsem nejel na hundertgang, tak na 100%jedu na Štilec, minulý rok jsem tam byl bez auta (jako spolujezdec) a atmosféra na tomto srazu se mi líbila natolik, že již na začátku roku bylo rozhodnuto, že tento sraz nelze opomenout.
Už se na Vás těší celý tuning liter jižní Čechy
Zdar kapr v září na Štilci
Zdar kapr v září na Štilci
Samozrejme 

Jedu jako každý rok a TUNER byl kvůli tomu na dovolené už teď aby měl volno :o))
Kdo vyráží? podrobnosti na liter.zde.cz/