skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Štilec 2004
prohledat
68 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 30.07.2004 do 12.07.2025, založil/a
Jé to byla krásná doba..... Pamatuju tady snad první tuning v Mýtě. Čím větší střep, tím víc kitu a lamina a tim lepší tuning.... A i tak se s tim chodilo na STK:D
Nemate nekdo videa, fotky...???
to ja teda ne. mel jsem jinou predstavu.

-> TUNER: každopádně jestli je tedy dost podobné tomu co má MATTES, tak bych ho rád bral..
Foto neni...
Ale mam ho u sebe teď v práci a koukam na něj...Zkus se telepaticky naladit na stejnou frekvenci a třeba uvidíš to co já....
Foťák jsem půjčil tátovi na 14 dní a MMSky jsou drahý
Je to uplně to samý,ale malinko menší,že nezakrejvá celou plochu toho víčka.Po obvodu teda prokukuje to černý víčko pod tim

taky bych foto i te zmensene verze
-> TUNER: neměl bys foto? bych případně jedno odkoupil..
-> Honza.net: No nějaký mi přebejvá...Ale je to už druhá edice....Je o malinko menší....Někomu se líbí víc někomu míň

-> TUNER: jak vypada? zajima me to!
-> TUNER: a nepřebejvá ti jedno z těch 15ti? :o)
A doma jich mam ještě asi 15.....

-> TUNER: No jiste, ze TY a ma ho (nebo mela) vetsina naseho "gangu". Je to jednoduchy a hlavne ne zadna imitace kovu

JJ a jestlipak víte kdo to víčko vyráběl.....?

-> MATTESS: strašně mě zaujalo.. tak sem si ho musel blejsknout :o) Stejně jako celý auto :o)
-> Honza.net: Tak to jsem te videl, kdyz jsi fotil moje vicko nadrze

spousta fotek je na techwebu. skoda.panda.cz/
A jo
. Děkuji ti dobrý muži

-> Roupik: Už to tu možná oxiduju po několikáté :o) ale na www.tuning-team.net/ mám taky pár fotek - na konci jsou hlavně fotky z finálových sprintů..
Komár 1981: tak joo
. Bohužel jsem se na Štilec nedostal tak bych rád skouknul aspoň foto
. Dík

budou zitra, link hodim sem.
Klucííí,jsou někde fotky ze Štilce????

Jo, to je auto mojeho brachy, ja potrebuji fotky ze Stilce, ne z Ostravy. Jinak diky
-> Honza.net: heh dík

-> Aladin: Tu sem fotnul.. ale jen jeden obrázek: www.tuning-team.net/stile
c04/09040068.JPG
-> Aladin: POkud se nepletu tak to je Michla Hojky ne? JEstli jo tak nekde mam odkaz kde byli fotky
Komár1981: Bohužel jsem to neviděl, snad příště.
Aladin: Příště na Tebe vzpomenu, vím, že sis o něj psal již minule, příště na něj nezapomenu!
Aladin: Příště na Tebe vzpomenu, vím, že sis o něj psal již minule, příště na něj nezapomenu!

Nemate nekdo fotky te zlute 130L MTX Rallye, co jde videt v pozadi tohto obrázku www.skoda110r.networx.cz/
reportaze/.../HPIM2772.JPG
-> Komár 1981: jj, mám to i natočené.. Alan sklidil pěkný obdiv

-> J.: Mno, skoda, ze v reportazi nezminujes kousek Alana, ktery nechtel puvodne couvat na tyc vubec. Pak teda jako, ze to zkusi... prijel na misto konani, zaradil zpetny chod, plny kotel a rychle se blizil k tyci (poradatel uz vyklizel pozice), brzdy blok a mily Alan zkoncil nejakych myslim sest centaku od tycky... :o))))
Sraz byl fajn, dneska večer už bude reportáž na www.skoda110r.networx.cz/
tak jak bylo ve Štilci?chtěl jsem jet taky,ale bohužel jsem musel sponzorovat 2000,-Kč Dopravní Policii ČR:(Takže tim se mi dveře do štilce a na nový blatníky zabouchly před nosem.
no,mě to spadlo,takže příspěwek v p...Ale teď jsem přivezl moto ze servisu,asi vyrazim zase na motorce-ať je prdel:-)dodělávky na baráku bych odložil na neurčito...
-> TUNER: Taky se těšíš jak malej Jarda??? teda Luboš :o))))
Sakra odeslal jsem to ani jsem nechtěl a teď to nejde smazat...Jen jsem chtěl napsat že už se MOOOC těšim a počasí bude snad SUPER jako je na tento sraz vždy obvyklé...TAk snad se tam všichni sejdem

Tak počasí je nádherný a mělo by tak bejt i vsobotu...
v sobotu