Tyto dny asi dlouho nic nepřekoná. Překvapení bylo parádní. Stejně tak atmosféra celého srazu a včerejší zakončení vzadu u ohně
DÍKY, PÁNOVÉ

Tyto dny asi dlouho nic nepřekoná. Překvapení bylo parádní. Stejně tak atmosféra celého srazu a včerejší zakončení vzadu u ohně

Díky všem.
A na mimoradne udalosti, kde se na podminky moc nehledi a jede co ma kola, maji smluvne zajistene dopravce, co pro ne drzi 24/7 hotovost a do hodiny musi pristavit bus na pozdovane misto. No a na to zase nemam firmu 

Ale v Ziline to stalo spolu s dalsimi asi 10 busy skoro dva roky pro nepotrebnost.

On ten bus je relativne v cajku, na to, ze to je mestak a ma najetych 790 tis, neni ani moc shnilej, jen tim, ze dlouho stal, je vsude pritomna povrchova liska a zterely hadice. Pro zajimavost takhle zespoda.

Takze odchaci jedna hadice a trubka za druhou, tudiz se o omlouvam vsem, kteri v patek cekali pul odpoledne na veci, ktere mi poradatele nalozili do busiku, plan byl dojet v 11h a jsem rad, ze jsem to stihl alespon na 15h 

Ale jinak cajk, namontuje se tam pak zpet, jenom k tomu je potreba kanal.

nacez jsem musel pouzit palici, abych dojel az za svitavy. A tu palici jsem si navic musel koupit

A taky nevim, co to opadalo z vozidla pri pokusu zavrit dekl od elekrarny, neni to snad ta slavna silnicni vyrazka, o ktere se porad mluvi, ale nikdo ji nema?
Pri spolehlivosti vozidla, ktere posledni dva roky prostalo bez znamky pohybu pod lipou, jejiz casti jsou na strese doted, abych uz pomalu vyjel, chci stihnout aspon pretahovani lanem s postakama 

Potřeboval bych z dobrušky stáhnout něco do Prahy?

Jinak hezky zabaleno:-D Když to vidím, to aby si sebou vzal půl výplaty