→ doking: zadej si do googlu chluptice, vyber obrazky a
poznas to
To můž být docela zavádějící
,ale v podstatě jsem tam skočil taky

To můž být docela zavádějící
,ale v podstatě jsem tam skočil taky

tym ta zato nevinim : )
tak som chcel oboje a dalo sa to ale vzdy to bolo jak Milos vravi hrrr hara-kiri .... ked by boli osadky disciplynuvane dalo by sa to odjazdit v pohode, bez prestojov a z prstom vriti by bolo mozne sa pokochat aj prirodou :) a ono ja ked sa rozhodnem ze pridem idem tam kvoli ludom ktorych poznam a nie kvoli AOS alebo poharikom ci diplomcekom, z toho som uz trochu vyrastol :) skor je to o ludoch aj ked niektore individua su trochen vybrzdene 

), konecne sa pomenili stupne vitazov, ja som po zmatkovani a bludeni a hodinovom meskani do ciela ani nedufal, ale okrem jednej nalepky som vsetko splnil. Viem ze reakcie nemozu byt len pozitivne, ale vacsina vytknutych veci mi pridu somariny, potom sa nedivte, ked sa nic nebude konat a vsetci sa na to vyseru.

bolo to na nás už dlhé ale tak si to zvolil, bol to tvoj zraz. Nabudúce už prídem na celý víkend, už sa teším 

za roky co jezdím jsem vždy dojel a neměl větší problém ovšem letos jsem ve městě dosti tápal a měl pocit z nejednoznačnosti mapy. Též jsem na konec jel na kruháč a pokračoval klasicky.

Takze jsme si dali dalsi motani z centra mesta ven, cimz jsme spolehlive ztratili casovy naskok oproti ostatnim posadkam, ktere chlupatici zkousely.

oprava bude asi až v další pětiletce
) takže komedie jak prase a já musím ještě navíc koupit náhradu již neumytelné nové boty
Po výměně vozidel za spotřebáka jsme dorazili na místo o tři hodiny později protože cestou jsme trošku bloudili cez objížďky. Díky množství světel které ale na spotřebáku mám se jela nočné aos uplně v pohodičce protože jsem zářil jako vánoční stromeček do dálky a tak jsme si to pěkně užily.Večer grilování a popíjení s naší partou takže nejvíc super! Sobota opět pokec a slalom kterej byl super (doufám že budou i samostatné časy) a aos které se nám teda moc nepovedla.. chlupatice nás zabila a potom jsme se tam tak zamotaly že znechucení jsme jeli do tesca raději pro zmrzlinu a zpět do cíle projít se okolo přehrady a odpočinout si.Takže i přes tuto naši chybu to hodnotím pozitivně.Jediné co nám teda zkazilo náladu byla ona událost která se stala takže potom už jsme neměli náladu ani čekat na vyhlášení a po pogrilování a pokeci jsme odjeli směr Morava. Jako perličku na závěr můžu uvést že nám nešlo splachovat wc tak jsme splachovali odpadkovým košem
ale i tak děkuji organizátorům a všem známým za pěkný víkend a na přez rok se dostavím tím správným strojem :)
Chlupaticu nekomentujem, na to mam asi male IQ...

www.facebook.com/media/se
t?set=a.5641...

inak AOS bolo fajn, dobre sa mi to spolujazdcovalo, akurat tie otazky poprehadzovane, napad zaujimavy, pacilo sa mi to hlavne preto, ze sme vzdy museli pribrzdit (zastavit) a precitat si, myslim, ze to zvysilo aj bezpecnost ludi zijucich v danych miestach...
poriadne som skusil to chladenie jazdou v kolone, stanim a potom zas rozbehmi, za mna fakt super

.

O události nechci zatím mluvit moc. Tohle se prostě stát nemělo a hlavní část viny nesu já. Za zbytek může konfigurace vozu, s kterou jsem si myslel, že můžu jezdit svižně bez nepotrestání. Beru si z toho ponaučení, že se seriovým autem to byla hloupost, a i vy si z toho můžete vzít ponaučení...nepřál bych to nikomu z vás si takhle zrušit auto.