skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
15.sraz Skodahome.cz
-> Karlos (WIO46): na čumendu to bylo za dvacku tušim
-> Karlos (WIO46): dyk to píše dole ... 220 a 10 za osobu
Já to nikde nenašel. Jaká je cena vstupného s vozem, popř. bez vozem.
-> maca 01.10.12 12:59:32: sakra,tak to je fakt škoda že se ti to takhle kreje,ale chápu to no

-> Nwkt: jo

-> maca 01.10.12 16:11:01: To máš jako řidič, aby jsi mohl řezat zatáčky?
-> maca: Tak to každá, ale málo na kterou se tak pěkně kouká. 

oppik 01.10.12 13:05:57 napsal:
→ maca: to je škoda.neuvidíme tvojí užovku
není o co stát,je to starej krám...
→ maca: to je škoda.neuvidíme tvojí užovku

-> Petrson: školení na motorové pily

Letošní, již 15.sraz SKODAHOME.cz se koná 12.-14.10.2012 a má v podtitulu ještě přívlastek, aneb "srazy končí, začíná zima" a prvních 77 dostane pamětní plaketu.
Sraz se koná v tradičním prostředí TRIOCAMPU Praha 8 - Dolní Chabry, Ústecká ulice. ). I na podzim uvedeme dvě auto do síně slávy SKODAHOME.cz. Galerii s těmito vozy naleznete na foru v galerii „Síň slávy SKODAHOME.cz“. Dále odstartuje malý orientační závod SKODATOUR o putovní pohár, který vloni věnoval SKODAMOTOR.cz.
Nebude chybět ani tombola a soutěží se o:
Putovní pohár SKODATOUR – SKODAHOME.cz
3x pohár SKODATOUR.2012
3x ocenění poroty (nej auta)
TOP 77 - Prvních 77 účastníků dostane pamětní plaketu
Vstupné je stejné jako vloni 220,-Kč a vstupenka 10,- Kč za každou osobu, která je následně i slosovatelná v tombole o zajímavé ceny. Počet vstupenek na osobu není omezen.
Sraz se koná v tradičním prostředí TRIOCAMPU Praha 8 - Dolní Chabry, Ústecká ulice. ). I na podzim uvedeme dvě auto do síně slávy SKODAHOME.cz. Galerii s těmito vozy naleznete na foru v galerii „Síň slávy SKODAHOME.cz“. Dále odstartuje malý orientační závod SKODATOUR o putovní pohár, který vloni věnoval SKODAMOTOR.cz.
Nebude chybět ani tombola a soutěží se o:
Putovní pohár SKODATOUR – SKODAHOME.cz
3x pohár SKODATOUR.2012
3x ocenění poroty (nej auta)
TOP 77 - Prvních 77 účastníků dostane pamětní plaketu
Vstupné je stejné jako vloni 220,-Kč a vstupenka 10,- Kč za každou osobu, která je následně i slosovatelná v tombole o zajímavé ceny. Počet vstupenek na osobu není omezen.
maca 01.10.12 12:59:32 napsal:
→ Radek Retro eLeSo: jsem na
školení hasičů v Řevnicích
hej mazec to je ve vedlejší vesnici :)) sem ani nevěděl, že se tam dělaj školení. Taky jsem tam chodil.
→ Radek Retro eLeSo: jsem na
školení hasičů v Řevnicích
hej mazec to je ve vedlejší vesnici :)) sem ani nevěděl, že se tam dělaj školení. Taky jsem tam chodil.
-> maca: to je škoda.neuvidíme tvojí užovku 

-> Radek Retro eLeSo: Já bohužel vynechám
jsem na školení hasičů v Řevnicích

-> Radek Retro eLeSo: ale já to nenavrhoval.to je Nepéra nápad
-> oppik: a že mu to nenavrhneš sám ten táborák??
stejně se všichni po vyhlášení zdekujete tak to nemá cenu,a řek bych že ani neni kde pro hodně lidí
stejně se všichni po vyhlášení zdekujete tak to nemá cenu,a řek bych že ani neni kde pro hodně lidí

-> los pavlos: tak to rád slyším :-) kdo další dorazí užovkou?
Začínám o tom přemýšlet. Prozatím nezávazný zájem.
Já jedu na 100%.
-> Nepér: řekni Olinovi jestli neudělá večer táborák

-> Nepér: A nebo Tě vytáhne nějaká žena :D
A jestli bude moc zima, tak nevylezu z postele, leda by byl součástí programu nějakej táborák 

Já ne, zapoměl jsem že tou dobou budu v zahraničí 

-> Nepér: já s autem určitě dorazím :-)
Na kukačku určitě, s autem možná.
tak se nám to pomalu blíží 

-> oppik: záleží na počasí a náladě, ale asi stejšnem, v tom se dobře spí
-> Luky.: čím by jsi dorazil?
Já bych taky rád přijel, snad mě do toho zase něco nevleze...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ne není.jen tu dávám odkaz na dobrej a pohodovej sraz vozů Škoda
Jestli se nic nevysere tak bych taky na kukačku dojel...

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : majitel kempu je pan Němec st.
jinak já tam budu určitě a rád pokecám osobně než jen přes pc

-> oppik: To je tvůj kemp, že na něj děláš takovou reklamu? (netřeba odpovídat)
Já jsem se ptal, kdo pojede, jestli tam bude někdo s kým se znám. Podle toho se budu rozhodovat, jestli má cenu tam jezdit.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak se přijed podívat a uvidíš jak to tam pěkně vypadá v areálu campu Triocamp
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : myslel jsem tim nájezd na pohofestu.... blbě jsem to napsal
Nevím co tam máte s jakým nájezdem, ale kdo plánujete jet? Já jsem tam ještě nebyl, ale mohl bych o tom přemýšlet.
-> Radek Retro eLeSo: Víš Radku, ono pánovi se nelíbí více věcí než jen program ale třeba i nájezd do areálu....
-> Martin/125/: orient'ák ti nestačí??neni místo kde to dělat a je to prostě jinej sraz zase

kdyby tam byly aspon nejake sputeže...slalom nebo tak něco...
15.sraz SKODAHOME.cz se koná 12. - 14. 10. 2012 v tradičním prostředí Triocampu Praha 8 - Dolní Chabry, Ústecká ulice