-> Nwkt: To ti nevím, jestli by se tam ta přícucka udržela, ale bylo by to zajímavý. Jen nevím, jak pak to video otočit, aby nebylo vzhůru nohama. Nebo jedině přilepit izolačkou bez držáku, to by asi drželo spíš.
23:55:53 25.11.2011
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
Tak už jsme taky doma v teple... škoda, že se vám už nechtělo jet, ta poslední jízda byla nejlepší.
Díky všem zúčastněným, že jsme se sešli a bezvadně strávili čas (a Vojtovi, že zarezervoval místa, jinak bychom se sešli zbytečně) a Tondovi a Páje za dokumentaci, ale příště se musíte svézt s námi.
Už se těším, až si to zopakujem!
Po 19:00 je rezervovany stůl pro deset lidí. Určitě přijedu já, stika87 s Monikou, Anthony s Pajou. Ostatni je na vás :-) ale kdo s tím počítal nechť dorazí.
15:44:01 25.11.2011
WMA - navigátor :)
tak ted uz to nechapu vubec...
14:01:00 25.11.2011
gedzitka
Ahojte lidi, pro ty, kteří mne neznají jsem Ondrova přítelkyně Iveta. Chtěla bych vás moc poprosit, abyste dnes omluvili mne i Ondru. Píšu to pro ty, kteří mě chtěli poznat štika apod. Stala se mi taková malá nepříjemnost, kvůli které musíme akutně do Brna. Bohužel nemůžu jet autobusem, protože mám do 4 školu a další přímý autobus mi do Brna nejede. Víme, že jste s tím počítali, proto vás touto cestou zveme na kolaudaci našeho nového bytu v Litomyšli.
Ještě jednou se vám moc omlouvám.
Iveta