→ waldo:
nemam… niesme nejaka velka skupina ani na hlavny zraz nieto este chces 8–10
aut na nejakom posedeni…

to si nemal adresovat nie mne ale tomu, kto chcel zraz velky s vela ludmi a vela veci kolo toho..to bolo z ust jedneho clena

alebo zaneprazdnenych
... iste dna som sa pytal vila co ja zraz skodovkarov.. napisal mi jasne a strucne ze to ma cele v PICI.. tak som sa nepriamo ujal toho zeby sme sa vsetci zogranizovali dopredu na jeden den.. takze DEN mame jasny 15, 16 august alebo tak dajak.. fuk jedno. zatial sa nikto nevyjadril o PROGRAME a o MIESTE, Ma to byt kolektivna dohoda.. piste kazdy svoje podmienky a vsetko zladime.
Dakujem. Hough. Dohovoril som

nastval si ma waldo a nepaci sa mi co tu pises

potom to stráca zmysel. Každý má nejaký problém alebo inú povinnosť a to beriem do úvahy, ale chcelo by to trosku viac iniciatívy k každého strany aby ste potom nemuseli frflať čo bolo zlé a čo mu chýbalo..o tom to je aby sa každý vyjadril a tým napomohol k lepšej úrovni nášho zrazu..tak ako to bolo ešte v zime. Vtedy ste hovorili že je skoro dačo riešiť..no viac by ma zaujímalo čo by ste odpovedali teraz keď je možno najvyšší čas. Čakal som do leta a nič proti ale výsledok stale žiaden..Berte to kazdý ako chcete..každý to vždý pochopí ako chce

no vidim, ze nie len mne sa tak "dari"

. Takže niekedy k večeru, možno aj neskôr než 14:00, trebárs aj 16-17:00, ak nie piatok tak nedeľu, lebo myslím, že v sobotu sa nájde čo to na práci aj doma (teda aspoň u mňa
)

sa na nich môžem len baviť 

takže som trošku nazbieral km ... a už sa teším na tuning v trebišove na ďalší víkend

tak neviem dilemu mám teraz kam ísť pozrieť
noo ale asi vyhrá len to bližšie ešte uvidím ... ale zajtra sa isto ide do Ruskova som zvedavý či aj tento rok tam budú také pekné tety s peknými ...
pred peknými autami 

... a náhodou nejde niekto v nedeľu pozrieť do Svidníka jazdia sa tam ostré šprinty na 1/4 míle ... noo ako taký je tam menší tuning zraz Poliaci to organizujú začína v sobotu ale to su len také rozjady a v neďelu sa ide na ostro ... ak by niekto šiel kľudne dajte vedieť, lebo ja asi pôjdem kuknúť ...

už sa mi nechce až toľko pod tým stále ležať