skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lanškrounsko
prohledat
1288 příspěvků (zobrazeno 651 až 700) od 05.01.2009 do 22.04.2016, založil/a beastyLA - ten první
-> stika87: no a pokud by to ani tak nešlo, pak jedině dát před převodovku... k mostu u nádrže... no zítra bych ukázal 

-> beastyLA - ten první: a C sloupek vubec nefouka do motoru ;-) ale do vnitr do auta teda on slouzi jako vydech z auta ;-)
-> beastyLA - ten první: o 30 cm vejs je jeste veci teplo ;-) od motoru to sjem zkousel ;-) jsme to meril ;-) kdyz tam dam filtr a zavru to tak je tam veci teplo nez tady v kapse ;-)
-> stika87: však říkám, dej to o 30cm nahoru, do toho průduchu, bude to nasávat vzduch z C-sloupku a vytvoříš cirkulaci. dole v kapse neni pruvan, ten je o 30cm "vejš"

-> beastyLA - ten první: je tam studenej ale ten filtr to hned vysaje :( takze tam je stejne teplej :( chce to jeste nak privyst do kapsi studenej z venku ;-)
-> stika87: no to přesně jsem měl na mysli. není to ta první varianta, ale ta druhá, brát vzduch z kapsy. lepší by bylo ji strčit rovnou do podběhu, tam je lepší vzduch...
oceňuju tu čistotu motoru
-> Dáda: nechtějí psát
oceňuju tu čistotu motoru

-> Dáda: nechtějí psát

Čau copak děláte? že je tu mrtvo. 

-> stika87: http://www.youtube.com/wa
tch?v=vhpHhVnz4-M&NR=1
-> stika87: Za pívo jo na to lidi už moc neslyšej spíš z nějakej bouračky
-> beastyLA - ten první: to neres to chce z nakej starej za pivo :))
-> stika87: to nevím kde
i když snad me napada ... vesnice pred holicema, tam mají od skodovek hromadu veci, jak na 100 tak i na octavky, jen zajet a koupit, je to smerem do HK po prave strane, ve dvore mega baráku, jsou tam i poutace... tam by neco mohlo být...

-> beastyLA - ten první: je tak to sjem si nerozumeli
to je fuk neresto a sezen mi filtrbox s hadicema na feldu ;-)

-> Dáda: jen pokračuj
pěkná práce
-> stika87: tak jsem to 2 hodky hledal, v bednách, volal brachoi a zjistil jsem, že to už nemám.
ale neházej flintu do žita. jeste jsem volal tomu milanoi a rekl (poradil) mi toto: to přidělání na víku mělo výhodu i nevýhodu... auto bylo v létě super, mělo to super tah, v zimě to jelo skoro porad na sytic ale to nejhorší, když pršelo, dostavala se voda do sání... tak chtěl udělat toto: vzít ten puvodní držák -viz foto a dát ho do prave kapsy, tam je zima, fouka tam vzduch a hadice k sání stačila a hlavně, je tam sucho. ale pak se na to vykaslal a auto prodal. tedy, tten držák mám, hadici jsem nasel take ale to je vse.
tu vanu na víko nemám, ale držák na teplý vzduch od výfuku ano. já to nevyužiju... tak se rozmysli

-> stika87: tak jsem to 2 hodky hledal, v bednách, volal brachoi a zjistil jsem, že to už nemám.
ale neházej flintu do žita. jeste jsem volal tomu milanoi a rekl (poradil) mi toto: to přidělání na víku mělo výhodu i nevýhodu... auto bylo v létě super, mělo to super tah, v zimě to jelo skoro porad na sytic ale to nejhorší, když pršelo, dostavala se voda do sání... tak chtěl udělat toto: vzít ten puvodní držák -viz foto a dát ho do prave kapsy, tam je zima, fouka tam vzduch a hadice k sání stačila a hlavně, je tam sucho. ale pak se na to vykaslal a auto prodal. tedy, tten držák mám, hadici jsem nasel take ale to je vse.
tu vanu na víko nemám, ale držák na teplý vzduch od výfuku ano. já to nevyužiju... tak se rozmysli

-> beastyLA - ten první: No ono by to mělo bejt kolem celího auta dokola ale jen se k tomu dokopat. Tydle sem přidělával večer před srazem Škodovek
. Takže pokračovat budu asi zas na poslední chvíli jak to tak vypadá

-> beastyLA - ten první: pokud si to nasel tak se pro to hned ve stredu stavuju :)))
-> Dáda: jinak koukám na ty neóny
slušný svit, možná ještě jeden k přední nápravě
ale hezké to je

-> Dáda: tak kdy se pustíš do mých brzd? zatím nemám s něma problémy, ale levému přednímu brzdiči bude zvonit umíráček co by dup
-> stika87: něco z jeho auta jsem nalezl
ten krám na přidělání ke kapotě i plastovou rouru k přívodu vzduchu, ještě jsem měl někde dva filtry, ale uz nevím kde... zítra hodim foto... já to nevyužiju a pokud by se ti to hodilo...

-> stika87: něco z jeho auta jsem nalezl

-> Dáda: jéé osvětleni na kontrolu tlumexu

Hej chlapi nechte toho nebo to tu nevydržím už teď se začínám topit ve slinách
. Jo jinak sem dneska dodělal přední brzdy. jen hodinu sem si hrál než sem povolil matku co je na trubičce ze spodu brzdiče fakt hrůza ale už tam jsou noví.
TAk foto před výměnou

TAk foto před výměnou
-> havlik: prodal ho loni na podzim ;-) koupil si misto toho Kia ceed a ninju 250 :) ted se snim bavim omlouvam se o tom prevrtani sem kecal uz me to tedka objasnuje ;-)
-> stika87: no nevim kde si přišel na tyhle věci bohužel tuneman auto už tady na virtu nemá a jeho stránky taky nefungujou ale něco málo je popsáno ohledně auta tady www.extra-tuning.com/vip-
section/renault-megane-sce
nic-19-dti
-> beastyLA - ten první: jinak tej oranzovej to je Favo s vnitrkem felda prevrtano na 1450 2x karbec Lekr sani z felicie MPI vykon kolem 100 kW :) kola 16 :) sedacky Opel kadet v elektrice :)
-> beastyLA - ten první: todle chci udelat ;-) majiteli se omlouvam ;-)
-> beastyLA - ten první: hej koukni to je presne to co schanim ;-)
-> stika87: a ohledne toho tepla, pamatuju na týpka, co mel v M-ku motor z fáva a měl tam natáhlé vzduchové vedení z té černé lišty, co je na víku motoru. přesně nevím, ani nemám foto ale mám doma jeste hadice, úchyty... dělaná na míru, jen se to namontovalo a bralo to vzduch z venku, ne z motoru, ale otázkou, jestli naopak v teto zime to není idealka... zkusim po tom vynalezu kouknout 

-> stika87 22.03.09 23:03:02: docela zajímavé řešení - M-ko s ouzáckými zrcátky
ale pekne výrazná kola... pekna libovka...
-> stika87 22.03.09 23:03:59: co to je za motor? to nebude fáčko, felda? nejak málo místa všeude

-> stika87 22.03.09 23:03:59: co to je za motor? to nebude fáčko, felda? nejak málo místa všeude

-> beastyLA - ten první: ty vybrace neresim ;-) vejfuk sme upevnil a tech 50 otacek to prelitne a je klid :)
-> beastyLA - ten první: to je jeho :) teda bejvalo ;-)
-> stika87: to se nedivím, že z toho byl paf, je to vazne kus...
myslíš, že ty vibrace zvládne utišit jiný olej? jeste napisu zítra, dnes jsem kaput.
myslíš, že ty vibrace zvládne utišit jiný olej? jeste napisu zítra, dnes jsem kaput.

-> beastyLA - ten první: Motor je po generalce 4200 km ma najeto ;-) chlapek rikal je to znat podle zvuku. klikovka je stazena ;-) rikal najed 7000 na polo sintetice a pak hned pryc a plnosyntetiku olej ;-) prej to pujde lehcejc ;-) dale saje mi to teplej vzduch ;-) to je smrt vyvyst filtr nekam. nadobku na vodu dat feldu. karbec dostals jem cislo na servisaka do svitav chlapek co to dela nekolik desetileti ;-) vycisti me lekra a nastavi aby druha klapka se otevyrala driv ;-) a hlavne o 90 stupnu ;-) kabeli ke svickam ;-) jedine silikonovy ;-) to vse ;-) do snizovani hlavy setrvak a vacky by se ted nehrnul ;-) je to skoda nicit motor po generalce ;-) libil s emu moc vejfuk jak je resenej ;-) a moc se mu libyl lak a napravy a z kol byl unesenej ;-)
-> stika87: konkrétněji? budeš dávat nový? nebo klikovka, či co? jsem zvědavý 

-> beastyLA - ten první: nemocnej moturek :)
-> stika87: diagnostika? zapal svíček, rýma výfucku, ...?

-> beastyLA - ten první: ne ne :) taks jem byl u doktora :) dostal sjem drahoceny rady taks e tesim az to provedu :)
-> stika87: to se jeste zmeni...
bude jeste dlouho hnusně
bude jeste dlouho hnusně

-> Vojťas: no dit predpoved i na zitra je z 50 procent hadani

-> stika87: nj ale to rikaly na tento vikend taky :-D
-> beastyLA - ten první: o vejkendu ma bejt 10 slunecno

-> Dáda: jeste se mi nechce... ono je to praktické
časem...
ale někam bych vyrazil, ale samotnému se mi nechce...
a celý týden bude jak dnes, hnusně... skvělé vyhlídky

a celý týden bude jak dnes, hnusně... skvělé vyhlídky
-> beastyLA - ten první: tjn počasí je pěkně na prd. Ty jsi eště nesundal ten vofuk?
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: dík
-> Dáda: to ještě nevím... jeste jsem se nebyl projet, faktem je, ze jiz sedí na náboji, není tam žádná mezera. ted bude hlavní oříšek, aby se neuvolnovaly matky, ale uz by nemusely, protoze se to nebude kývat na středu náboje... ale zatím počasí tomu nepřeje
-> Dáda: to ještě nevím... jeste jsem se nebyl projet, faktem je, ze jiz sedí na náboji, není tam žádná mezera. ted bude hlavní oříšek, aby se neuvolnovaly matky, ale uz by nemusely, protoze se to nebude kývat na středu náboje... ale zatím počasí tomu nepřeje

-> beastyLA - ten první: jo pěkná sámoška 

-> beastyLA - ten první: tak co už ti ty podložky seděj?
-> beastyLA - ten první: dobrý 

21.03.09 17:30:14: neni to moc videt, ale kouknete na strechu - pred a po z jedne strany - jinak svitilo slunce, proto takove lehce vybledlé