skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lanškrounsko
prohledat
1288 příspěvků (zobrazeno 501 až 550) od 05.01.2009 do 22.04.2016, založil/a beastyLA - ten první
-> stika87: jdu se ven mazlit s červenkou
jdu ji vyvětrat... kdo přijede?

-> stika87: zítra pojedu projet okolní kopečky a zkusím něco nafotit po 15 hodině... kdyby měl někdo chuť... 

-> stika87: no
až v letě jedu a svoji heduš bych zahradku nenavlik a založni nakej jouda zavařil žlabky takže tam zahradka nepude

-> Kaprof-echt Gottwald: tak vemte lot a jedem ;-)
-> stika87: taky bych vyrazil:o)
-> beastyLA - ten první: sem prave chtel nekde na louce, na kopecku pri zapadu slunce a v pozadi ty vetrniky, moc se nepovedlo ale az to pole zaroste tak to je dobry misto :-)
-> Vojťas: krásná fotka
příroda okolo anenky je zajímavá... jednou jsem se projel tím směrem na kole - jel jsem na moravskou třebovou a bylo to nezapomenutelné
škoda, že to tam nyní hyzdí vězrníky
od LA to je hnusně vidět... ale na fotu je to pěkný kontrast příroda-technika

škoda, že to tam nyní hyzdí vězrníky

-> beastyLA - ten první: ano je podobna protoze si auta fotim na chate 

-> stika87: už tam máš sedačky?

-> stika87: nechám na tobě. jsem doma pořád
tak jestli odpoledne, zitra odpoledne, pondělní odp... napiš sms a já budu připraven

-> beastyLA - ten první: tak neco domluv a ja klidne prifrknu :)
-> Vojťas 10.04.09 21:44:41: ta fotka je podobná s fotkou, co máš v galerií
snad jsi škůdku nezničil

-> stika87: hmmm, ale kafe tu je dobré
zkusím nalákat

-> beastyLA - ten první: dneska jedu s vojtou na lod

-> stika87: dnes tu neprší

-> beastyLA - ten první: eee
-> stika87: nejedes na chalupu?
-> Dáda: tak zejtra mejes ? :?D
-> Dáda: matrix vše vidí
čisté,umyté... hned jsem věděl, odkud vítr fouká

-> beastyLA - ten první: No už jezdí, to sem ji výtáhl prvně eště sem dneska od 4 měnil posilovač na kterým sem včera utrhl šroub co dřží válec ale už je opravenej a ani sem nestihl kloudně umejt a vyčistit auto
jak to bylo na honem.

-> Vojťas: párek bych si přivezl

-> beastyLA - ten první: bohuzel private akce v kruhu nejblizsich
, nic proti

-> Vojťas: já si říkal, že dáda jel nakupovat (jel směrem k tescu)
škoda, příště dát vědět dřív

-> beastyLA - ten první: des pozde bylo dneska

-> Vojťas: kdy bude opékání?

-> beastyLA - ten první: jj u chajdy nad Rybnikem...
-> Vojťas: pěkná krajinka... kde je to? čt?
-> beastyLA - ten první: -> Dáda: ahaaaa vám jde o tu fotku, tu delal tata pred lety
, jinak uz sem prezul...

-> stika87: jsem pro
-> Dáda: dnes jsem projížděl třebovou a viděl jsem tě
takže auto jezdí dobře?

-> Dáda: dnes jsem projížděl třebovou a viděl jsem tě

tak co decka nedame srazek ????

-> Vojťas: také bych to viděl na Lidl v čt

-> Dáda: smula u lidla sem nebyl 

-> Vojťas: Jak to stojíš na tom parkovišti u lídlu? Tebe neučili v autoškole jak se parkuje mezi pruhy? 

-> Honza M: chápu, myslím, že se na motorky nedělají - v zimě nejezdí, ne?
ale pick up je pekny
hlavně nepřehlédnutelný - ta trubka na střeše, co máte jako firma na všech
dokonalé poznávací znamení 

-> beastyLA - ten první: pickup - zběsilé vozidlo :) No jestli se vyrábí zimní na motorky nevím ale ani bych se nedivil kdyby ano. Ale já je kupovat nebudu 

-> stika87: nevím... do hrochu určitě ne a pak se uvidí... bud si ji nekdo vezme nebo ji odhlasim a necham za garazi. dobrovolne ji nedam. kazdopadne, ze srotovného dostanes prachy jen kdyz koupis nove auto (nebo rok stare) a ja zatim na nové nemám a pochybuji, ze jen za odevzdání starého dostaneš 30t 

-> beastyLA - ten první: zachvili zavedou srotovny tak to ouza pujde z domu co ? :(
-> stika87: neboj, zůstávám věrný škodovce, fildě a 120 ale slina je slina... dnes jsem se namlsal
ale karta na další auto je v combi
octávii kombi 2,0l

-> beastyLA - ten první: no tak to teda preju hodne uspechu

-> stika87: nevím, ale toto je otec Octávie, a toho místa, jak na sedadlech, tak v kufru... nebudu mluvit o tom, jak to na silnici drží, asi záleží na výbavě, ale kdybych dnes jsem kupoval auto, šel bych do tohoto

-> beastyLA - ten první: citlivejsi mozna proto ze tam je deset let rozdil ;-) rychly to je, ale nase se hodne naklani, docela nebezpecny, ale skudka je skudka 

-> beastyLA - ten první: nevim no kdyzs jem vydel to vojtovo a to ho ma celou dobu garazovany a tatik puncickar tak bych do toho nikdy nesel hlavne spotreba a s mencim obsahem jsou mnohem vykonejsi auta :) hlavne bych rek ze tendle kolos nesedi na silnici;-)
-> Vojťas: to jsem nepoznal, právě naopak, vlítnu do zatáčky a jen posunu plynový pedál k podlaze a jedu, citlivější jak zadohrab
a při předjíždění ani nevíš, kolik jedeš, nebýt otáčkoměru a rychloměru... prostě klasa
- kdyby jen nebyl tak shnilý spodek

-> stika87: nee, auto je bráchy, ale protože mám feldu na opravě a stk, a já potřeboval jet dál, půjčil jsem si ho a ... miluji ji

-> stika87: motor mám good
jen pár prkotinek na dokreslení celku
škoda, já byl na vrakovištích okolo náchoda a také nic
ale nevzdávám se

-> beastyLA - ten první: no rychlost je pekna, ale z prvni zatacky kam vletis 90 se poroucis ven, nevim nepusobi to na me dobrym dojmem, desne se to naklani, kazdej hrbolek je citit, pritom tlumice jsou par let zpatky meneny, skudka oproti tomu drzi na zemi jak pribita