skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lanškrounsko
prohledat
1288 příspěvků (zobrazeno 451 až 500) od 05.01.2009 do 22.04.2016, založil/a beastyLA - ten první
-> beastyLA - ten první: Čau tak japak užmáš udělanou tu elektriku?
-> Vojťas: proc od lukasu pojistku cislo 6 ma bliz
-> beastyLA - ten první: tak muzes natahnout jen ten jeden prerusenej od lukasu ;)
-> Dáda: denní svícení? ale jak na to koukám docela krásně decentní...
k elektrice... zítra zkusím najít to místo, pokud to neklapne, propojím s vedlejším. nové dráty dávat nechci ;) do hrocha a pak se uvidí
k elektrice... zítra zkusím najít to místo, pokud to neklapne, propojím s vedlejším. nové dráty dávat nechci ;) do hrocha a pak se uvidí

-> beastyLA - ten první: Ti poradím vystříhej tu elektriku a natáhni novou a máš to nejbezpečnější abys tam neměl zkrat.
-> stika87: :) nad tím jsem také přemýšlel, ale jde mi o ten zkrat... a přetěžovat jednu žílu je prasárna... ale jako krajní řešení to tak bude... budu laborovat :)
-> beastyLA - ten první: reknu ti fintu vem tak 2 metry dlouhej jednozilovej kabel a ze svetla cislo 1 ho prived do cisla 2 a nemusis nic hledat ;-)
-> Honza M: ne
zlobí mě škůdka, nemohu najít přerušený kabel na předním světle... viz sekce elektrika. dalo by se to použít i zde?

-> beastyLA - ten první: Myslíš jako UTP kabelu? Neříkej že jste to u babičky zase fikli :) Přípravek mám jenom oči
-> Honza M: prosím, nemáš přípravek na zjištění místa přerušení drátu?

dnes jsem si malinko hrál
zesik, vpravo je malý subwoofer, repro basové a nahoře na platě jsou 3-pásmové 400W repráčky...
zesik je na minimu ale zní to suprově

zesik, vpravo je malý subwoofer, repro basové a nahoře na platě jsou 3-pásmové 400W repráčky...
zesik je na minimu ale zní to suprově

-> Vojťas: chtěl bych něco mezi dádou a ondrou... zdravý střed....
tuc tuc tuc
abych byl slyšet i venku se zavřenými okny

tuc tuc tuc

-> beastyLA - ten první: dunet to nemusi, hlavne kdyz to hraje ;-)
-> stika87, dáda, vojťas: dík za Váš čas... bylo mi s Vámi super, jen to možná chtělo dřív
ps. zítra budu dělat music, tak pak komu to bude dunět víc

ps. zítra budu dělat music, tak pak komu to bude dunět víc

-> Honza M: jojo, také jsem tě viděl
v modráskoi
nesvítí mne potkávačka, zítra na to jdu... zkusím udělat i nějakou hudbu...
pozval bych tě také, ale nemám na tebe číslo... kdyby jsi mi ho poslal, mohl bych ti příště dát echo... (třeba bys mohl dorazit s motorkou)...
krásná fotka i místo, což? ještě hezčí by byla na vysílači u laudona, ale to chce mít krásné červánky, ne zataženo
ps. foto mám na pozadí

pozval bych tě také, ale nemám na tebe číslo... kdyby jsi mi ho poslal, mohl bych ti příště dát echo... (třeba bys mohl dorazit s motorkou)...
krásná fotka i místo, což? ještě hezčí by byla na vysílači u laudona, ale to chce mít krásné červánky, ne zataženo

ps. foto mám na pozadí

-> beastyLA - ten první: čauvec. Jsem tě dneska nestihl pozdravit jak jsi na mě blikal. Ale nějak ti špatně svítí jedno dálkové světlo. Jinak fotka luxusní :)
-> stika87: ta druhá nemá chybu
večer hodím i já své 

-> stika87: budu, pěkně prosím...

-> beastyLA - ten první: kdyz budes hodnej necham :)
-> stika87: ve čt večer budu doma... rád si popiju kofču
a sednu do 120-ky s feldovými sedačkami ;) necháš?
-> Honza M: ještě neřeknu... až to budu mít podepsané (černé na bílém) pak řeknu, v LA

-> Honza M: ještě neřeknu... až to budu mít podepsané (černé na bílém) pak řeknu, v LA

-> beastyLA - ten první: práce a kde?
-> beastyLA - ten první: my jedem ale na zahajen s klubem tak na kofolu muzem zajit treba ctvrtek vecer ;-)
-> beastyLA - ten první: ty mas praci ? no neke kde jak co ? :)
-> stika87: budu doma a budu připraven na "vejlet"... už je to se mnou lepší... ve čt new work!!!!!!!
zapaříme na kofole

-> beastyLA - ten první: prijdou protoze moje ce vojta :)))) asi v patek a v sobotu prvni sraz ;-) prvni predvadecka
-> stika87: máš recht... člověk do nich krásně "zapluje"
paráda... ještě příjdou do zadu?
kdy?

paráda... ještě příjdou do zadu?

-> Kaprof-echt Gottwald: hmm nevim no ale pridou me ty feliciacky nak lip vytvarovany nez favo ;-)
-> stika87: nevim proč mě vic vyhovujou s fačka GLX

-> stika87: ony ty sedačky ve filce jsou příjemné
kdy přijedeš ukázat na živo? víkend na chalupě?
-> Dáda: už se těším

-> Dáda: už se těším

-> beastyLA - ten první: tak probehl test :) jizda do skoly do ostravy zatim spokojenost obrovska kazdyho kdo v nich sedel ;-)
-> Dáda: a ja to vim a ja to vim ale nepovim

-> Dáda: tak to se budu těšit... tjůůůning?

-> beastyLA - ten první: No to taky ale ještě něco jinýho ale to pak poznáte 

-> stika87: to se ti ted sdí, co?
-> Vojťas: dík
-> dada: že by oprava spoilerku?

-> Vojťas: dík
-> dada: že by oprava spoilerku?

ja dneska demoloval

-> beastyLA - ten první: pěkné pěkné